2777
2789

دوستان من بیمه ام سلامت میخوام انفرادی تکمیلی کنم بعد من قبلا کمرم عمل شده میخوام بدونم اگه تکمیلی کنم اگه باز عمل بخوام برای کمرم بهم تعلق میگیره و کدوم بیمه تکمیلی بهدره چون تامین ندارم پایه بیمه ام سلامت 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان تکمیلی انفرادی نداریم که ،با کدوم شرکت بیمه میخوای انجام بدی ؟

نمیدونم میگن دی خوبه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
فکر کنم واسه عمل مجدد تعلق بگیره هر بیمه ای میکنی بیمه تعاون رو انتخاب نکن افتضاحه

ممنون چه بیمه ای بهتره 

عزیزم بیمه سلامت مگه همون بیمه ایی که سالیانه میلغ مناسبی رو باید پرداخت کرد و فقط برای دارو و درمان ...

من قبلا پرسیدم تعلق میگیره بله سالیانه صد خورده پرداخت میشه بعضی وقتا هم رایگان 

من قبلا پرسیدم تعلق میگیره بله سالیانه صد خورده پرداخت میشه بعضی وقتا هم رایگان 

اطلاع ندارین برای پرداخت هزینه چکاب آزمایش خون و سونوگرافی چجوری حساب میکنن؟یعنی توی هزینه ها چه قدر تاثیر داره؟

شما راضی هستین؟

اطلاع ندارین برای پرداخت هزینه چکاب آزمایش خون و سونوگرافی چجوری حساب میکنن؟یعنی توی هزینه ها چه قدر ...

سونوگرافی درسال تعداد تعداد محدود دارید تو بیمارستان دولتی بیشتر کاربرد داره مثلا ۳۰۰ تومن میشه ۷۰ تومن سونو ۱۹۰ تومن میشه ۵۸ ت 

برای بیمارستانای دولتی خوبه ولی خصوصی ازاد اگه قبول کنن مثلا ویزیت ۲۰۰ تومنی میشه ۱۸۰ یا ازمایش ۵۰۰ تومنی میشه ۴۰۰