2777
2789
عنوان

حالم بدهههههه

41 بازدید | 4 پست

حالم خییللللییییی بده بخدا دیگه دارم میمیرم تروخدا دعا کنید زود خوب شم😭😭😭😭😭😭😭زود از یاد بره زود خوب شم زود دردش بره😔

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده

خیلی خیلی دوسش داشتم بعد ۵ سال خیلی سرد شد خیلی هی دلیل می‌پرسیدم میگفت مثل همیشه

طعنه میزد بی ادب شده بود مسخره میکرد دیر جواب میداد کاراییمیکرد ک خوشم نمیومد بعد میگفت نگا نکن ناراحت نشی

۵ ساله با هم بودیم واسش چیزی کم نذاشتم هیچی واسش کم نذاشتم ینی یه سختی‌هایی رو کشیدیم که واقعا بگم هر کس بود نمیمونی و من سوختم هی فرصت و فرصت و فرصت 

بعد امروز تو روبیکا دیدم با یه شماره جدید هست با یه پروف و بیو عاشقانه

در حالی ک من ۲ ساله روبیکا ندارم

گفتم چین گفت من نکردم اکانت مامانمه

گفتم بابا پسر خوب ماما گندت اومده پروف و بیو عاشقانه گذاشته بعد ۱۰۷ تا دختر فالو کرده؟

گفت من خبر ندارم نمیدونم

اون ۵ سال خیلی خوب بود مهربون بود هر چقدر پشتم بود منم پشتش بود یه هفته بود اینجوری شده بود

با این دیدن روبیکا گفتم که بیا تمومش کنیم گفتم مطمئنی گفتم آره باشه قط کرد و بلاکم کرد

پیام داد گفت عکساتم پاکیدم نگران نباش 

بعد الان چرا مقصر اونه و من بدهکار شدم؟چرا موقع رفتنش تو دلم عذاب وجدان گذاشت 

ولی من 

خیلی دوسش داشتم🥲🙃

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
خیلی خیلی دوسش داشتم بعد ۵ سال خیلی سرد شد خیلی هی دلیل می‌پرسیدم میگفت مثل همیشه طعنه میزد بی ادب ...

بنظر من تا جایی که تونستی خودتو نادیده گرفتی 

و همش گفتی اون اون اون 

درد بکش ، رنج بکش ولی التماسش نکن

هیچ وقت التماس یه پسر غریبه رو نکن

ولت کرد رفت ؟ خب بره تو نشستی واسش عذا گرفتی و اونم‌تو خوشی و عشق ....

همه ی آدما نیومدن که موندنی باشن یا تبدیل میشن به یه درس یا خاطره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."