2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمان قلبی ب خدا و دور شدن از گناه حتی اگ سعی هم بکنی که گناه نکنی درسته ولی عمدا نباید گناه کنی 

سوره های قرآن و صلوات هم خیلی خوبه 

انشالله همه حاجت روا بشن 

عاها اینم بگم ک حق الناس نباید ب گردنتون باشه و کسی هم نرنجونده باشین .

حاجت روا بشید انشالله

خودتون ازش نتیجه گرفتید ؟ چند بار تکرارش کردید ؟

یه بار خیلی موثر و همچنین از چله سوره فتح یا سوره یاسین و یا طه هر کدوم دوستداشتید چله بگیرید تا چهل روز مداوم بخونید خیلی خیلی موثر راه درستو بهتون نشون میده

چجوری؟

چجوری برات بگم

دعا و توسل

اعتماد بخدا

توبه و ترک رذایل اخلاقی

چله و نذر

همشون ترکیب شدن و ۴ بار بهتره بگم ۵ بار نشد رو شد کردن برام

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
تقدیم به امام یا پیامبر خاصی کنیم یاسین رو ؟ روزهای پریودی میشه خوند یا باید قطع کرد ؟

بله میشه خوند فقط سوره هایی که سجده دارن نمیشه بخونی خب این سوره ها هیچ کدوم سجده ندارن خیالت راحت و میتونی اهدا کنی به شهیدی یا امامی یا به نیابت از حاجت روایی هر کدوم فکر میکنی باهاش حس خوب داری 

تاپیکتو ذخیره میکنم منم یه حاجت دارم محاله از اول رجب شروع کردم روزی ۱۴۰۰ بار یا جواد ائمه ادرکنی م ...

عزیزم انشالله که حاجت روا بشی 

سی هزار استغفرالله ربی و اتوب الیه رو هم امتحان کن میگن خیلی خیلی موثره اگه سعی کنی روزی هزار تا بگی یک ماهه تموم میشه 

نذر نمک هدیه به حضرت زهرا خیلی خوبه.

صلوات و استغفار به تعداد بالا.

ختم قرآن هدیه به امام زمان عج.

و اینکه در کنار دعا باید صبور باشید و بگید خدای راضیم به رضا خودت. زبونی نه قلبی.

جواب دوستانی که میگن صلاح باشه..... عرض کنم: خدا همه حاجات برآورده می کنند بستگی به تلاش ما داره. + نیت باور قلبی نسبت به خدا.

سرنوشت ما که از روز ازل نوشته شده تا کنون بارها تغییر کرده. یا با دعا ، یا با رفتاری.

توسل به شهدا و خیرات برای شهدا هم عالیه. شهید احمد مشلب مقلب به شیخ طوس و شهید ابراهیم هادی. و دیگر شهیدان بزرگوار.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

یک دعای دیگم هست 

ببین اول یک نماز دو رکعتی هدیه به حضرت فاطمه میخونی 

و بعد در قنوت میگی 

اللهم بفاطمه و ابیها و بفاطمه و بعلها و بفاطمه و بنیها بفاطمه و السرِّ المَستَودَعِ علیها اِقضِ حاجتی و صلی الله علی محمد و آل محمد.

یک دعای دیگم هست  ببین اول یک نماز دو رکعتی هدیه به حضرت فاطمه میخونی  و بعد در قنوت ...

این نماز خیلی خیلی عالیه من بارها ازش حاجت گرفتم ولی این حاجتم رو نمی‌دونم