2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عموی مم که معلول ذهنی بود گم شده بود خیلی ناراحت بودم از حضرت فاطمه خواستم از خدا بخواد پیدا بشه دقیقا روز شهادت حضرت فاطمه پیدا شد خیلی برام عجیب بود

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

تاپیکتو ذخیره میکنم

منم یه حاجت دارم محاله از اول رجب شروع کردم روزی ۱۴۰۰ بار یا جواد ائمه ادرکنی میگم 

میگن خیلی حاجت میده

دیگه پیش خدا گفتم بعد از این ختم دیگه دعایی نمیکنم واسه اون حاجتم

چون تمام امام ها رو قسم دادم دیگه 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

سلام عزیزم

امضا ایشون رو بخونید

@sayeh6859  

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

لایک کن لطفا

ولی حضرت ام‌البنین حاجت میده فوری

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
خيلي اتقادات قوي ندارم…اما٤٠روز ياسين خوندم واقعاااا معجزه شد🪽🤍

یاسین رو به امامی هدیه کردی عزیزم یا همینطوری خوندی تو اون دوره گناهی نمی‌کردی ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج