2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیان لطفا

495 بازدید | 8 پست

شوهرم چند مدت پیش بهم خیانت کرد و ابراز پشیمانی کرد و به جون بچه هام قسم خورد که دیگه تکرار نمیکنه در حد پیامک بازی بود ...

همه کاری کردکه بهش اطمینان کنم هر چند که هنوز بهش بی اعتمادم اما میخوام بدونم چقدر احتمال داره که پا روی قسمش بزاره و خطا کنه ..بااینکه میدونه دفعه ی بعدی بخششی در کار نیست ...

دلم آروم نمیشه شاید با شنیدن پشیمانی واقعی مردهای دیگه کمی امیدوار بشم ...

همسر من عاشق کسی نشده بود از سر هوس و کنجکاوی دست به این خطا زده بود .

آدمی بود که همه ی اهل محل و طایفه به سرش قسم میخورن .از زندگیمون هم راضی بود و احساس خوشبختی می‌کرد. 

چقدر احتمال داره بخواد کارشو تکرار کنه.؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

از زنهایی که خیانت دیدن و شوهرشون پای حرفشون نمونده میخوای الان بیان شوهر تو رو قضاوت کنن؟؟؟ خب از کجا میدونن؟؟؟ خودت باید شوهرت رو بشناسی. همه مردا مگه مثل همن؟؟؟ شاید شوهر تو پای حرفش موند. بالاخره باید بهش فرصت بدی 

شاید بگین اگه عاشق بود همچین خطایی نمیکرد ...

وقتی فهمیدم و خواستم برای همیشه برم میخواست خودکشی کنه خودم نجاتش دادم فیلم بازی نکرد واقعی بود سه هفته پابه پام اشک ریخت و خودشو لعنت می‌کرد که چرا اینجوری کرده میگفت من که خوشبخت بودم چرا بازندگیم بازی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از زنهایی که خیانت دیدن و شوهرشون پای حرفشون نمونده میخوای الان بیان شوهر تو رو قضاوت کنن؟؟؟ خب از ک ...

میخوام اونایی که از اینکه شوهرشون رو بخشیدن و الان راضی هستن بیان بهم امیدواری بدن ...میخوام بدونم اصلا امیدی هست یانه؟

معمولا اینجا میگن یه چیز بگو به نامت کنه چیزی به نامت زده؟

خونه به نامم زده طلا هم برام برام خریده قراره پول دستش بیاد ماشین هم بخره 

خودت ازش خواستی خونه رو بزنه ب نامت؟یا بدون اینکه چیزی بگی خودش کرد؟ 

خودم خواستم برای تعهد ...چون گفتم نمیدونم در آینده باز تکرار میکنی یانه ؟گفت محاله.

گفتم اگه کردی چی؟یه آدم داغون تر از قبل بشم و برم خراب بشم روی سر پدر و مادرم ؟

گفت نه اینطور نیست .گفتم پس چیزی به نامم کن اگه خطایی نکردی که مال خودته ..اگه خطا کردی حداقل امنیت مالی داشته باشم ..قبول کرد اما همش دست دست می‌کرد..گفتم جوری نگرانی انگاری من خیانت کردم و بهم اعتباری نیست؟گفتم از چی میترسی؟

گفت هیچی؟گفتم پس برای دلخوشیم که هم شده برو بزن به نامم