2777
2789

اینکه همسایتون سگ داشته باشه سخته واستون؟ 

سگم بزرگه ولی نه پارس میکنه نه ازارش به جایی میرسه 

همسایم میگه نه میزاره از پله ببرمش بیرون نه با اسانسور 

بهشم میگم حیوون تو خونه روانی میشه باید بره بیرون میگه خب سگتونو نیارین 😐 

حالا سگ من نه مو میریزه نه سگیه که اب دهنش جایی بریزه 

من نمیتونم رهاش کنم قراره از خانوادم دور بشم تازه هم نامزدیمو بهم زدم واقعا از سگی که جای بچم بزرگ کردم نمیتونم بگذرم 

من کار بی منطقی میکنم ؟ 

اون خانوم درست میگن؟ 

من الان چیکار کنم نمیدونم نمیتونم حیوونو از پنجره پرت کنم پایین که

توقع زیادی دارم؟ 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
دوست من گربه داره خیلی بامزس وای عاشقش شدم  گربه تمیز اسکاتیش

گربه رو میشه راحت تو خونه نگه داشت 

سگ اونم نژاد بزرگ نیاز به پیاده روی داره میگه نمیشه از راه پله و اسانسور با سگ استفاده کنین😐

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486

اگه از نظر بقیه هم سروصدا نمیکنه و .. شما درست میگید .

ما همسایمون یه سگ داشت که شبا سروصدا میکرد و از نظر خودشون صدایی نداشت بارها اخطار دادیم . مانع استراحت میشد و.. تهش با تهدید اینکهبه به اشت میگیم و فلان  سگشون رو فروختن 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان همسایه یه کاربر بخاطر خروس دعوا راه انداخته،میگه بابامو شست با حرفاش

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

شاید شما حس میکنی اذیت نمیکنه و واقعا اذیت بشن

همسایه دوست من تازه خونهدهاشون ویلایی یه سگ‌کوچیک دارن بیچاره دوستم هرروز سردرد داره میگه نه میذاره راحت بخوابم نه میذاره درس بخونم

مثلا همسایشون میبرنش اتاق های اخری ولی از پنجره صداش میاد و‌اذیت میشن هربارم خانم همسایه حیاط میشوره کلی کرک و موی سگه میریزه در خونه اینا

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه از نظر بقیه هم سروصدا نمیکنه و .. شما درست میگید . ما همسایمون یه سگ داشت که شبا سروصدا میکرد و ...

اخه الانم تو خونه است انقد بی سر و صدا و ارومه اصلا همسایه هامون نمیدونن ما سگ داریم 

من اومدم خیر سرم احترام بزارم به این خانوم گفتم سگ دارم 

حالا میگه حق ندارین سگ بیارین😐 بقیه همسایه ها مشکلی ندارن فقط همین خانوم گیر داده که نجسه 

همین الان همسایه یه کاربر بخاطر خروس دعوا راه انداخته،میگه بابامو شست با حرفاش

تازه اون خونش شخصی بود نه اپارتمان

سگ واقعا سر و صدا و مزاحمت داره برای اپارتمان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تازه اون خونش شخصی بود نه اپارتمان سگ واقعا سر و صدا و مزاحمت داره برای اپارتمان

دقیقا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

به نظرم خونه وآپارتمان محل زندگی حیوان نبست،حق داره ایشون

منم یه دختر تنهام 

و جدا از این من جای بچم بزرگش کردم به عنوان یه حیوون نگاهش نمیکنم 

خودشون طبقه همکف هستن ینی نه اسانسور نه راه پله اصلا ربطی بهشون نداره ولی بازم ساز مخالف میزنن🤦‍♀️

کار خودتو بکن، فقط نذار به اون نزدیک بشه

من بهش گفتم اگه ناراحتی باشه من سگمو نیمه شب میبرم خونه که چشمت بهش نیوفته 

کلا با حضورش مشکل داره میگه نجس میکنه ساختمونو:|