2777
2789
عنوان

هرزه خواری ،مو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 72 پست
عزیزم عاقل بوده خودش ،اینکه من و پیر کرد

بنظر من دکتر ببر 

نمیدونم من حساسم ب این چیزا پسر خواهرمم اینجوری میکرد خیلی عصابم خورد میشد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

انگار خوردن اینها بهشون آرامش میده

ولی خیلی اسیب زننده اس

کاش میشد یک جوری از سرش بندازی

پسر خواهر شوهر من خییلی گچ دیوار میخورد و مهر یک. بارم جورابای باباش خورده بود😮‍💨

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من دکتر ببر  نمیدونم من حساسم ب این چیزا پسر خواهرمم اینجوری میکرد خیلی عصابم خورد میشد

آخه دکترها هم میری پیششون فقط دارو تجویز میکنن یک انگم میزنن به بچه ،از عوارض دارو هم میترسم ،ولی در نهایت اگه چاره ای پیدا نکنم مجبورم برم

آخه دکترها هم میری پیششون فقط دارو تجویز میکنن یک انگم میزنن به بچه ،از عوارض دارو هم میترسم ،ولی در ...

الللهی میفهمم حالتو انشالله خودش میزاره کنار یدفه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ولی خیلی اسیب زننده اس کاش میشد یک جوری از سرش بندازی پسر خواهر شوهر من خییلی گچ دیوار میخورد و ...

خیلی تلاش،کردم ،خیلی روش ها رو امتحان کردم ،توجه ،بی،توجهی ،تنبیه و پاداش ،جایگذین کردن ،ولی نتیجه نگرفتم

گچ و مهر و معمولا میگن از کمبود آهن

بله 

موقعی که سه یا چهار سالش بود دکتر برده بودن ازمایش گرفتن گفتن کم خونه اونم از نوع شدید، خداروشکر با دارو رفع شد

خیلی تلاش،کردم ،خیلی روش ها رو امتحان کردم ،توجه ،بی،توجهی ،تنبیه و پاداش ،جایگذین کردن ،ولی نتیجه ن ...

ان شاءالله خودش از سرش میافته، ولی بازم شما حواستون باشه بهش

بله  موقعی که سه یا چهار سالش بود دکتر برده بودن ازمایش گرفتن گفتن کم خونه اونم از نوع شدید، خ ...

بله ولی پسر من مطمینا مشکل کم خونی نداره چون تغذیه،مناسب داشته و مکمل همیشه مصرف کرده ،عاشق خرماست در روز کلی خرما میخوره

بله ولی پسر من مطمینا مشکل کم خونی نداره چون تغذیه،مناسب داشته و مکمل همیشه مصرف کرده ،عاشق خرماست د ...

خیلی خوبه

خیلی خوبه

نه عزیزم مشکلات روانی و فکری سختر درمان میشه متاسفانه تا جسمی اگه کمبود اهن داشت با یک دارو و مکمل یا تغذیه مناسب درست میشد الان چکار کنم  

خیلی خوبه

حتی خجالت میکشم ببرمش بیرون ،هر جا میریم میدو مو جمع میکنه خونه هام اکثرا سرامیک و پر مو ،میترسم یک مشکلی براش پیش بیاد اینها همش آلودگی