سلام به همه، پسر من سه سال و سه ماهش،دوست داره یکسره مو بخوره از صبحوتا شب تو خونه در حال سرچ برای پیدا کردن مو ،تو مدفوعش حتی مو میبینم با وجود اینکه دائما حواسم هست مو رو از تو دهنش در میارم ،انگار اعتیاد شدید داره ،وقتی مو پیدا نمیکنه موهای من و میکنه میخوره ،نمیدونم چکار کنم ،اگه راه درمانی میدونید لطفا بهم بگید ،از زمانیکه راه افتاده این مشکل و داره متاسفانه
ببخشید عزیز م ناراحت نشی ولی بنظرم طبیعی نیست. تا وقتی چهار دست و پا راه میرن میشه گفت نرماله چون دارن همه چیز رو تجربه میکند ولی برای این سن عجیبه این کار
عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
حالا من یکی از آشناها گچ دیوار و مهر نماز علاقه داشت بخوره
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه منم همین طور بود البته تو یک سال تا دو سالگی. کمبود آهن داشت ببرش چکاپ.
نه تا دو سالگی میگن بچه ها ممکنه این مشکل و داشته باشن بعدش نباید ادامه دار شه ،بعید میدونم مشکل آهن داشته باشه همیشه هم تغذیه خوبی داشته ،هم مکمل آهن خورده