2777
2789
عنوان

هرزه خواری ،مو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 72 پست

ببخشید عزیز م ناراحت نشی ولی بنظرم طبیعی نیست. تا وقتی چهار دست و پا راه میرن میشه گفت نرماله چون دارن همه چیز رو تجربه می‌کند ولی برای این سن عجیبه این کار

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای این یه مشکل روانیه خواهش میکنم تا گوارشش نابود نشده ببرش دکتر سرچ کن عکسایی برات میاره عمل کردن مو درآوردن از شکم طرف🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حالا من یکی از آشناها گچ دیوار و مهر نماز علاقه داشت بخوره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

گفت ک  ۳سال ۳ماه

اها اره خوابم میاد هواسم نبود 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بردمش گفتار درمانی ،گفتن باید ماساژ دهانی بگیره

تا چندوقت بهش شیر و پستونک دادی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه منم همین طور بود البته تو یک سال  تا دو سالگی. کمبود آهن داشت ببرش چکاپ.

نه تا دو سالگی میگن بچه ها ممکنه این مشکل و داشته باشن بعدش نباید ادامه دار شه ،بعید میدونم مشکل آهن داشته باشه همیشه هم تغذیه خوبی داشته ،هم مکمل آهن خورده

نه تا دو سالگی میگن بچه ها ممکنه این مشکل و داشته باشن بعدش نباید ادامه دار شه ،بعید میدونم مشکل آهن ...

ببرش دکتر چکاپ بنویسه 

بچه خواهرم پسره تا دونیم سالگی این کارو میکرد یدفه قط شد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``