2777
2789
عنوان

اولین تجربه رانندگی

233 بازدید | 9 پست

سلام

امروز برای اولین بار هم مسیر رفت هم مسیر برگشت از خونه تا دانشگاه رو خودم رانندگی کردم 😬😁

تازه سر راه رفتم سراغ دوستم و بعدا هم رسوندم خونه اش 

فقط خواستم اینجا این تجربه رو ثبت کنم چون از رانندگی ترس دارم که بعدا یادم بمونه

البته وجود دوستم خیلی تاثیر گذار بود چون بهم اعتماد به نفس داد 💕

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

احسنت

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دیگه برات عادی میشه مثل مثلا ظرف شستن یا غذا درست کردن

امیدوارم چون خانواده خیلی اصرار دارند به رانندگی من / الان هم چون مسیر دانشگاه خیلی دور خودم ماشین بردم تا زودتر برسیم منتهی مشکلم اینکه دستم پر نیست و خیلی به مسیرها فکر میکنم قبل از رانندگی به همین خاطر استرس میگیرم و منصرف میشم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨