2777
2789

من بهترین اخلاقم اینه که زود میبخشم و کینه ای نیستم. بدترین اخلاقمم اینه که خیلی ولخرجم متاسفانه و هنوز راهی براش پیدا نکردم

بهترین اخلاقم بنظر خودم خوش برخوردیمه و آدم خوش رو و خوش صحبتی هستم

بدترین وقتی عصبانی میشم کنترل خودمو از دست میدم صدام میره بالا

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

بدترینش تنبلم و اراده ندارم

نمیدونم چیکار کنم

خیلیی اذیتم میکنه این خصلت خیلیی

از زندگی سیرم کرده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین اخلاق بهم میگن مهربونم

بدترین اخلاقم وابستگی و انتظار از همسرمه که دارم روی خودم کار میکنم که ان شاءالله تغییر کنم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بدترینش تنبلم و اراده ندارم نمیدونم چیکار کنم خیلیی اذیتم میکنه این خصلت خیلیی از زندگی سیرم کرده

باید هدف گذاری کنی کوتاه مدت و بلند مدت و به خودت اهرم فشار و تشویق وارد کنی و به هدفای کوچیک برسی اینطوری ناخودآگاه تلاشتو بیشتر میکنی برای رسیدن به هدفهای بزرگ

قانون سه دقیقه هم هستش که میتونی برای شروع هرکاری که تنبلی میکنی بگی فقط ۳دقیقه انجامش میدم و اینطوری به خودت میای میبینی ساعتهاست مشغول انجامش هستی!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

انتظار که بد نیست. وابستگی  رو قبول دارم

همین وابستگی هستش که باعث میشه انتطار داشته باشی و اگه جائی کم گذاشت ناراحت بشی و خودتو داغون کنی و با همسرت قهر کنی یا دعوا کنی!

باید فقط خداوند رو منبع عشق و روزی خودمون ببینیم و از غیر خودش چیزی طلب نکنیم که مارو به همون کس واگذار میکنه!

بدترین زود عصبی میشم..

بهترین،،بینهایت دلسوز و مهربان و خانواده دوست

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

باید هدف گذاری کنی کوتاه مدت و بلند مدت و به خودت اهرم فشار و تشویق وارد کنی و به هدفای کوچیک برسی ا ...

وای اره دستت درد نکنه شاید خوب شم اینجوری

من مثلا الان کنکور دارم(۲۰ سالمه) برنامه میریزم وسایل آماده میکنم همه چی آماده میگم فردا پا میشم میرم کتابخونه ۸ ساعت میخونم حتی تو ذهنم تصورش میکنم صبح که بلند میشم میگه ولش کن میگیرم میخوابم😭😭🤦‍♀️

مثلا میگم شب زود میخوابم دیگه امشب اما ساعت ۱:۳۰ دو میخوابم🥲

اگه شرایطشو داری با یه روانشناس صحیت کن

حس می‌کنم ارثیه

خوابم زیاده

مثلا خاله و دایی هامم خیلی خوابشون زیاده و تنبلن🥲

همین وابستگی هستش که باعث میشه انتطار داشته باشی و اگه جائی کم گذاشت ناراحت بشی و خودتو داغون کنی و ...

مخالفم. اکه قرار باشه کسی که باهاش ازدواج کردیم در حقمون کوتاهی کرد ناراحت نشیم و هیچ واکنشی نداشته باشیم اسمش وابسته نبودن نیست. وابستگی یعنی بدون اون فرد از زندگی عادی ساقط بشی. وابستگی بده اما دلبستگی چیز بدی نیست

مخالفم. اکه قرار باشه کسی که باهاش ازدواج کردیم در حقمون کوتاهی کرد ناراحت نشیم و هیچ واکنشی نداشته ...

عزیزم دلبستگی خوبه که برای رضای خدا باشه نه بخاطر خودمون،اگه بخاطر خدا عاشق باشیم و سعی کنیم خانوم خوبی باشیم خداوند خودش جواب مارو میده و همسرمونو وادار میکنه بهترین باشه واسمون،اما اگه برای خشنودی همسرمون کاری کنیم خداوند جواب مارو به همسرمون واگذار میکنه و میدونیم که انسانها شاکر نیستن و جواب خوبی نمیدن معمولا....