2777
2789
عنوان

دوست مادرشوهرم هر روز میاد خونم

1706 بازدید | 104 پست

خانوما چند ماهه همسایه جدید برامون اومده یه خانوم ۸۵ساله ولی خیلی قبراق و سرحال و تیز و هوشیار هستن از ماه دوم سوم این خانوم به سختی با عصا یک طبقه میاد بالا صاف در خونه منو میزنه با خنده میگه اومدم مهمانی عصرانه خوری! منم همیشه اون ساعت چاییم آماده هست اجازه میدم بیان داخل خیلی هم حرف میزنن و سوال میپرسن و آلبوم و بیار ببینم و فیلم خانوادگی نداری من ببینم و...از همه افراد داخل عکس هم سوال میکنن اطلاعات میگیرن من قبلا فکر میکردم فقط فوضوله الان مطمئن شدم خیلی فوضوله،دیروز که همسرم تو پارکینگ این خانوم و از دور دیده دیشب میگفت خانوم فلانی که با مادرم برنامه میذاشتن تو ساختمون ما هست؟ گفتم کی؟ اسمشو مشخصاتو گفت فهمیدم همونه دوست صمیمی مادرشوهرم با هم روضه و مسجد میرفتن الانم در ارتباطن من نميدونستم همو میشناسن الان از دیشب خیلی عصبی شدم حس میکنم رو دست خوردم از قصد میومده خونه من اطلاعات بگیره ببینه چه خبره به مادرشوهرم برسونه دوباره ساعت ۵پیداش میشه چیکار کنم؟ به روش بیارم؟ شوهرم میگه هرطور خودت صلاح میدونی مادرم میگه بی احترامی نکن تنهاست گناه داره بذار بیاد ولی خودم اصلا راضی نیستم خیلی غیبت میکنه حرف میزنه آخراش حالت تهوع میگیرم چیکار کنم؟

هر چیزی حدی داره

بنظرم اومد بگو بیرون کار دارم برو پیاده روی فکرتم باز میشه

والا من دوس ندارم مادرمم حتی هرروز بیاد خونم بااینکه عاشقشم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دربازنکن بابا بیکاری

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

درو باز نکن فکر کنه خونه نیستی یا اینکه همون تایم برو از خونه بیرون که ببینه داری میری جایی

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺