ما امسال بعد از ده سال به امید خدا میخوایم بریم مشهد ،برای اینکه چند روز اول عید هتل یا مسافرخونه یا سوییت گیرمون بیاد ،کی باید رزرو کنیم ،و اینکه نمیخوایم با کاروان بریم ،چون سه تا بچه دارم و کوچیکه تقریبا شیطونه ،نمیخوام بقیه تو اتوبوس اذیت بشن ،برای همین تصمیم گرفتیم با ماشین خودمون بریم ،الان کاروانی هست که با ماشین خودمون بریم ولی هتل و غذا را خودشون رزرو کرده باشن ،یا باید خودمون ابنکارو کنیم ،و اینکه قیمت شبی چقدره یه جای مناسب و متوسط ،نمیخوام زیاد لوکس باشه ،همین که تمیز باشه و غذاشون خوب باشه خیلی خوبه ،ده سال پیش رفتیم با بدبختی یه اتاق گیرمون اومد که همون موقع سه برابر قیمت از ما گرفتن و بدون غذا که با فقط دنیال رستوران بودیم ،یه جورایی اذیت شدیم ،الان میخوام قبلش همه ی اینارو برنامه ریزی کنم بعد انشالله بریم
من این هتل هارو پیدا کردم قیمتاشون خوبه ولی خودم تاحالا نرفتم ، هتل هور و بارانام رفتم که از هور خیلی راضی بودم خیلی تمیز بود غذاهاشم خوب بود
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت برم ،ممنون ،قیمتش هر شب چقدر بود ،و اینکه از خونه رزرو کردین ،یا با کاروان رفتین
یادم نیست پارسال رفتیم فکر کنم شبی ۳۰۰ یا ۴۰۰ بود با صبحانه و ناهار و شام
به کاروان زنگ زدیم برامون بلیط قطار و هتل رزرو کرد خودمون رفتیم پارسال فکر کنم کلا برای هتل و بلیط ۲میلیون 800 اینا گرفت 🤔
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
سلام عزیزمهتل هور تو امام رضای ۵ رفتین؟هتل آپارتمان هور؟
سلام
بله هتل آپارتمان هور امام رضا 5
هم غذاهاشون خوب بود نسبت به قیمت هم از لحاظ تمیزی واقعا عالی بود حالا نمیدونم نسبت به چند سال پیش عوض شده باشه یا نه من سال 1401 رفته بودم