2777
2789
وای چقدر ایده آل من

اگه صفحات رشد بسته بشه تو هر سنی باشی دیگه رشد قد نداری،دکتر از دوتا از دوستام ساق دستشون عکس انداخت به یکی گفت دیگه رش  نمیکنی به اون یکی دارو داد گفت یکم دیگه جا داره.

اگه قدت همین موند رو اندامت کار کن برو باشگاه ،یه هیکل خوب همیشه تحسین برانگیزه❤

اگه از ۱۴ سالگی تا ۲۰ سالگی هر روز ورزش کششی میکردم شرایط جور دیگه ای میشد ینی؟

دوست من فوق تخصص غدد هست خیلی ازش میپرسم راجع به اینجور چیزا 

میگه بستگی به صفحات رشد داره بنظرم برو یه عکس بگیر بعدم برو متخصص غدد یا کسی که ورزش رو بصورت علمی بلده تا راهنماییت کنه 

ولی ورزش کششی که ضرر نداره انجامش بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صفحات رشد بسته بشه تو هر سنی باشی دیگه رشد قد نداری،دکتر از دوتا از دوستام ساق دستشون عکس انداخت ...

۱۷ سالگی مگه صفحه بسته میشه؟ . اندامم خوبه بیشتر قد برام مهمه 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
راهی روشی برای افزایش قد نیست ینی؟

شیر و سویق سنجد بخور ورزشای کششی انجام بده 

یوگا خ خوبه برا افزایش قد 

ماساژ کف پا بخصوص شست برا افزایش قد خوبه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راسی معنی امضاتم بم بگو کنجکاو شدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

طرفدار انیمه ناروتو 

اون استیکر چیه؟