2777
2789

کدوم باعث مرگ پسربچه ده ساله شد دوروزپیش باعلائم آپانتیس به پزشک مراجعه کرده عدم تشخیص باعث شده به خونه بیان ودرمان دیگه ای داشته باشن وقتی حالش خیلی بدمیشه میبرن بیمارستان عمل میشه امامتاسفانه دیرشده بوده آپانتیس ترکیده وباعث مرگش شده 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای یه چیز ساده رو هم تشخیص نمیدن

وقتی با سهمیه پزشک میشن همین میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
دلیلش دیرمراجعه کردن و پیگیر نکردن بیمار بوده 

میگن‌مراجعه کردن 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اهمال پزشک بوده، من پسرمو چند هفته پیش با علایم درد شدید شکمی بردم یکی از بیمارستانای خصوصی تهران مثلا جای خوب خیر سرشون! ، فک کن نئوتادین و استامینوفن داد به بچه و گفت چیزی نیست! خودم مشکوک شدم و بردم جای دیگه سریع سونو کردن

من خودم رشته ام جز شاخه های پزشکی 

و رسما دارم اینو اعلام میکنم میبینم کسایی رو که همینجوری رو هوا درس پاس میکنن میره 

خودت باید خیلی مراقب باشی دکترامون دیگه اکثرا بی تجربه و بی سواد شدن من بخوام برم بیمارستان هزار بار خودم میگم همه چیو و هزار بار چک میکنم دارویی که بهم میدن رو 

مثلا به منی که فشار خون داشتم سرم قندی نمکی داده بود و اگر متوجه نمیشدم ببین چی به حالم میومد حالا این دیگه پیش پا افتاده ترین موضوعه