2777
2789
عنوان

خودکشی

384 بازدید | 63 پست

یه راه بدون درد واسه خودکشی می‌خوام تروخدا کمکم کنید من دیگ دلیلی واسه زندگی کردن ندارم از همه چی ناامیدم نه خانواده ام دوسم دارن نه امیدی واسه ادامه ی زندگی دارم هر روزم عذابه تروخدا یه راه خودکشی بدون درد بهم بگید

با خودکشی هم این دنیارو از دست میدی 

هم اون دنیا 

فقط همینو میتونم بگم❤️

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا همه رو گفتی جزخودت،ب خاطر خودت زندگی کن جانم،خووووودت

خودت خودتو دوس داشته باش ب جا همشون،سخته ولی شدنیه قشنگم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

با خودکشی هم این دنیارو از دست میدی  هم اون دنیا  فقط همینو میتونم بگم❤️

من فقط می‌خوام دیگ اینجا نباشم مهم نیس هر چقدم عذاب بکشم عذابش از این جهنمی ک توشم نمیتونه بدتر باشه

توطاقت خودکشی نداری طاقت درد اون دنیارو داری این کارو باخودت نکن 

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

اون دنیا هم درد میکشی چه فایده داره ؟توکل کن به خدا و صبور باش ...می‌دونم کلیشه ای هست حرفم ولی خودکشی راهش نیست ،تسلیم شدن آسونه سعی کن بجنگی و خودتو از این وضعیت در بیاری ..چه اشکالی داره خودت خودتو دوست داشته باش ،چرا به همه اهمیت میدی جز خودت؟حالا مثلا خانواده ت مشکلاتی دارن که حس میکنی کسی دوستت نداره،یا دوست پسر نداری و احساس کمبود میکنی...برو برای یبارم شده دست دلتو بگیر برو بازار یه لاک بخر ..برو پارک پفک بخور بچه ها رو نگاه کن  برو کافه یه قهوه بخور ...زندگی رو سخت نگیر هممون یه روزی رفتنی هستیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

وقتی برای فرار از سختی و درد می خوای مرگ راحتی رو تجربه کنی . پس راهی رو که انتخاب کردی اشتباه محضه چون داری می ری بغل سختترین دردها

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
دخترخوب توکه طاقت درد رونداری توقران نخوندی عذاب اون دنیا چندبرابراین دنیاست طاقت عذاب قبر روداری طا ...

خب بنظرت چیکار کنم؟؟ بخدا دیگ نمیتونم مامانم اذیتم می‌کنه همش فوشم میده صبح تا شب تو اتاقم یه کاریم کردن از درسم زده شدم مامانم همش بهم میگه هرزه بدون اینکه کاری کرده باشم بقرآن دیگ نمیکشم😭

من فقط می‌خوام دیگ اینجا نباشم مهم نیس هر چقدم عذاب بکشم عذابش از این جهنمی ک توشم نمیتونه بدتر باشه

صددرصد بدتره شک نکن 

مگه ما توی این دنیا به غیرخدا به کی میتونیم دل خوش کنیم؟

با خودش رفیق بشو بهترین روزای زندگیتو برات میسازه 

قول میدم بهت فقط باید شرط رفاقتو بلد باشی جا نزنی 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

وا همه رو گفتی جزخودت،ب خاطر خودت زندگی کن جانم،خووووودت خودت خودتو دوس داشته باش ب جا همشون،سخته و ...

نمیتونم از خودمم متنفر شدم حالم از همه چی بهم میخوره