2777
2789
عنوان

بچه برنامه بلاخره تموم شد

112 بازدید | 4 پست

خب نکته اینجاست یه برنامه ۱۰ ساعت هست که تو باید ۱۰۰ تست در روز حداقل بزنی  و یک ساعت چهل دیقه واسه مروره میتونی حتی بیشتر تست بزنی و بجای اینکه درسنامه بخونی تست بزنی صبح ها باید ۴ صبح پاشی ورزش صبحانه مسواک یادت نره  تا قبل از پنج استفاده از گوشی نداری گوشی رو بدون سیمکارت میزاری تو کشو همه مطالبی  ک لازم داری داخل لپ تاپ ذخیره میکنی  و دوم اینکه حتما حتما شب ساعت ۸ تو رختخواب باشی البته باید ساعت ۷ ربع تایمر بزاری ک بخای بری رختخواب و سوم اینکه گزارش‌های درس بنویسی حتما قبل از خواب برنامه فردا رو توی نرم افزار درسیتو میزاری خب این از برنامه من و تا ۲۵ اسفند درس میخونم واز ۳۰ دی استارت میزنم اگرم نرسیدم و عقب موندم جمعه جبران میشه  بچه ها نظرتون چطوره

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خب چرا خودتو بخاطر درس عذاب میدی خواب صبخ شیرینه ازاونور دیرتر بخواب تست بزن ازاین طرف دیرتر بلندشوازخواب زندگی اونقد کوتاهه که نمی ارزه خودتو اذیت کنی تلاشتو بکن بخون ولی از خودت نزن منم مثل توبودم و الان پشیمونم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا خودتو بخاطر درس عذاب میدی خواب صبخ شیرینه ازاونور دیرتر بخواب تست بزن ازاین طرف دیرتر بلندشوا ...

روز های زوج همین تایم پنج کلاس زبان دارم روز های پنج شنبه که میرم بیرون  روزهای یکشنبه و سه شنبه دوش میگیرم همین تایم بنظرت وقت میشه ؟ و دوم اینکه تایم صبح بازدهی بالایی داده اگ اینجوری نبود اکثر مدارس ظهر یه بعد بودن الان همه تقربیا صبح اند 

خب چرا خودتو بخاطر درس عذاب میدی خواب صبخ شیرینه ازاونور دیرتر بخواب تست بزن ازاین طرف دیرتر بلندشوا ...

دلیل پشیمونی چی بوده ؟ و اینکه من همیشه همیم تایم درس میخوندم