2777
2789

هرچی ریلکس تر بارداری سریع تر،به خودتون زمان بدین تا یکسال تلاش برای بارداری نرماله

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا از خانم فاطمه زهرا بخواه کمک کنه ۴۰ روز بتون تو  اینترنت بزن میاره

دیگ فقط همین مونده ، هر کاری لازم بوده انجام دادم و نشده

دیگ بی خیالش شدم ولی بقیه نمیزارن از بس سوال میپرسن

همسر تون هم آزمایش دادن؟ شاید در زمان مناسب اقدام نمی کنید 

دکتر گفت آزمایشش خوبه مشکلی نداره 

با کیت امتحان کردم

با سونو روز تخمک گذاریمو مشخص کردم

رابطه های یه روز درمیون برا اینک ضعیف نشه

دکتر گفت آزمایشش خوبه مشکلی نداره  با کیت امتحان کردم با سونو روز تخمک گذاریمو مشخص کردم راب ...

آخه خواهر منم اینجور بود بعد بار آخر رفت دکتر و دکتر گفت چه روز و تاریخی و چه جوری رابطه داشته باشن همون ماه شد

خوب پس فقط میمونه استرس و عادات زندگی غلط  

دیگه به قصد بارداری اقدام نکنین ، ریکس باش از رایطه لذت ببرین . غذای سالم بخورین . اگر وزنت زیاده کم کن ، شب ها زود بخواب و صبح ها زود بیدارشو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوب پس فقط میمونه استرس و عادات زندگی غلط   دیگه به قصد بارداری اقدام نکنین ، ریکس باش از رایط ...

وزنم زیاد نیست ، اضافه وزن ندارم

صبحام ساعت 5 بیدار میشم چون شوهرم کارمند 

فقط خیلی اشتها ندارم ، تا گشنمم میشه سریع سردرد میشم و حالت تهوع میگیرم دیگ خسته شدم تقریبا هر روز حالت تهوع دارم، یعنی دیگ ب مرگ خودم راضی ام

وزنم زیاد نیست ، اضافه وزن ندارم صبحام ساعت 5 بیدار میشم چون شوهرم کارمند  فقط خیلی اشتها ...

آجیل مخصوصا بادام تو خونه داشته باش ضعف کردی بخور 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ