2777
2789

پدری ک وضع خوبی داشته باشه و دخترش به یه تک پسره دادن ک پیش خانواده شوهر زندگی میکنه  تو واحد جدا

و الان بچه ک ب دنیا آمده بخاطر دلسوزی زیاد ب بچه دخالت میکنن

خلاصه دیگه بعد ۸ سال  رو ت رو داره باز میشه

البته تا حدی شده

بابام میگه بمونید همونجا و از مسائل بی خبره و فک میکنه اوضاع خوبه چون تت‌ الان خودم نزاشتم متوجه بشن

الان میخام بشینم براش بگم تا قرض بده خونه بخریم یا حتی بیاد شریکی خونه بخریم

نظرتون

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بتونی بخری که عالیه پس قرض کن بخر فردا روز ضرر که نمی بینی ... ولی برا اجاره نشینی در نیا 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اگه بتونی بخری که عالیه پس قرض کن بخر فردا روز ضرر که نمی بینی ... ولی برا اجاره نشینی در نیا 

وآسه اجاره ک شوهرم اصلا نمیاد

اونم کمی بابام میدونم سختشه بده

ولی مستاجرش خیلی بهتر از دخالت زیر سوال رفتن شخصیت والا

وآسه اجاره ک شوهرم اصلا نمیاد اونم کمی بابام میدونم سختشه بده ولی مستاجرش خیلی بهتر از دخالت زیر س ...

اگه می‌دونی کمکتون میکنه بگو 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اولا که غرور خودم جلو پدرم از دست میرفت دوم و مهم تر غرور شوهرم از بین میرفت و شوهر من اصلا نمیتونه ...

خودش ک‌ نمیده چون درخاست نکینم ک نمیده

بعد اینکه غرور همسرم مهمه آپا اقعا بعد ۸وسال پر شدم از طرفی خودمون تا اون حد نداریم ک بشهخرید