2777
2789
عنوان

خاستگار خوب یا عشق ۴ ساله

226 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تازه وارد نیستم کاربری نداشتم خواننده خاموش  بودم

من با یه آقایی ۴ ساله تو رابطه ام تا الان‌همچی خیلی خوب بوده همدیگه رو دوست داریم فقط یه مشکلی هست اینکه مادر این آقا اصلا دوسش نداره و به شدت پشت برادر بزرگترشه انگار که اصلا اینو نزاییده😐🤦‍♀️ حالا برای من خاستگار اومده شرایط نسبتا خوبی داره و مورد تایید خانواده‌س من نمیدونم باید چیکار‌کنم اگه به خاستگارم جواب مثبت بدم میدونم تا ابد حسرت اون عشق میمونه تو دلم از طرفی هم این آقا فعلا شرایط ازدواج رو نداره وضع مالی خانوادش خوبه ولی اصلا اونجوری نیس ک از اونا بخواد کمکش کنن واقعا بین دوراهی بدی گیر کردم از اینم میترسم بعد ازدواج باهاش فرق گذاشتنای مادرش اذیتمون کنه☹️ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند سال دیگه قراره بشینی ببینی شرایط طرف درست میشه برای ازدواج یا نه؟؟؟؟

کسی که بخوادت میاد جلو حتی اگه شرایط نداشته باشه 

شده با بحث و جنگ خانوادشون مجاب می‌کنه که دستشو بگیرن 

اگه اینکار ها رو نمیکنه و سپرده به زمان بدون اونجوری که باید براش مهم نیستی

بشین منطقی فکر کن ببین چند سال باید منتظر عشقت بایستی تا شرایط ازدواج داشته باشه؟ اگه زیاد باشه به نظرم ارزش نداره چون تو تو این مدت به خاطر اون آقا خواستگارای خوبی رو از دست دادی

همینکه به خواستگارت فکر کردی و دچار تردید در رابطت شدی. یعنی عشقتون کافی نیست و میتونی با خواستگارت ...

خیلی از رابطمون و عشق بینمون مطمئنم فقط از این میترسم بعد از ازدواج مادرش اذیت کنه چون خیلی هم موافق رابطمون نیست

تا چند سال دیگه قراره بشینی ببینی شرایط طرف درست میشه برای ازدواج یا نه؟؟؟؟ کسی که بخوادت میاد جلو ...

بله میدونم اینارو ولی داره همه ی تلاششو میکنه واسه آیندمون گفتم که متاسفانه خانوادش اصلا دوسش ندارن و دلم نمیاد از طرف من هم ترد بشه

خیلی از رابطمون و عشق بینمون مطمئنم فقط از این میترسم بعد از ازدواج مادرش اذیت کنه چون خیلی هم موافق ...

اثر گذاری دخالت های دیگران بستگی به همسرت داره. و روحیات خودت که چقدر مقاومی. ولی حمایت مالی نکردن باعث میشه همسرت خیلی به زحمت بیفته و خسته بشه

بله میدونم اینارو ولی داره همه ی تلاششو میکنه واسه آیندمون گفتم که متاسفانه خانوادش اصلا دوسش ندارن ...

عزیزم دلت فقططط برای خودت بسوزه نه کس دیگه 

ضمنا مگه میشه خانواده ای بچشونو دوست نداشته باشن اخه

عزیزم دلت فقططط برای خودت بسوزه نه کس دیگه  ضمنا مگه میشه خانواده ای بچشونو دوست نداشته باشن ا ...

مث اینکه میشه

دیدم که مادرش انقدر نفرینش میکنه که از نفس می‌افته

یه وقتایی فکر میکنم شاید مشکل از اخلاق و رفتار اینه که اینجوری همشون ازش سیرن