2777
2789

میگم شاید هر چقد تو این دنیا میجنگی و نمیرسی ب اونی ک میخای 

هی بدشانسی 

همش بدبختی 

هی گریه 

همش اظطراب همش صداش میکنی خدا خداااا خداااااااااا ولی نمیشنوه انگار کر شدع 

حس میکنم درد رسیده ب مغز استخونم...دیگ نا ندارم حتی خداروصدا کنم روحم مرده و فقط نفس میکشم ....چرا پس خدا انقد بت سختی میذه ک تنها راه دردت میشه مرگ تنها درمانت میشه مرگ 

قراره ب زودی قرص بخورم و خودمو بکشم اینده خوبی در انتظارم نیس ....

امشب حال دلم عجیب بده میشه دعام کنید 

مرگ برای من که تو عذاب و زجرم خیلی شیرینه

ولی یه نفر هست به اسم مادر

نمیذاره اینکارو انجام بدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ برای من که تو عذاب و زجرم خیلی شیرینه ولی یه نفر هست به اسم مادر  نمیذاره اینکارو انجام ب ...

خودتونو عذاب ندید

ی دفتر بیار.همین الان .ارزو هات رو بنویس.برنامه هات رو بنویس.راهکار رو بنویس.تلاش کن بش میرسی

خودتونو عذاب ندید ی دفتر بیار.همین الان .ارزو هات رو بنویس.برنامه هات رو بنویس.راهکار رو بنویس.تلاش ...

آرزوهام رو نوشتم و خاک کردم تو باغچه خونمون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
دیشب منم حالم خیلی بد بود تاپیک شبیه تو گذاشتم تعلیق شدم

معلق میشید

الان استارتر معلق شدن

نه دیگ نشد این ارزوی محاله بود ک خاک شده ارزوی ممکن رو بنویس

همه آرزوهام برام محاله دیگه

شیرینی چیه؟؟؟؟؟ از چاله میوفتی تو چاه تو اون دنیا انقدر عذابت میدن به غلط کردن میوفتی

من شنیدم به همون نحوی که خودکشی کردن به همون نحو هم عذاب میشن مدام.... تازمانی که قراره بوده تو این دنیا عمر کنن

یا اینکه خداوند هیچ نوری براشون نمیفرسته و تو تاریکی مطلق میمونن و نمیدونم کجا برن و هزار برابر بدتر از این دنیا احساس بدبختی میکنن

حتی ذره ذره خاک هایی که اونجا هستن به حالشون گریه میکنن و صدای زجه های خاک شنیده میشه

و روزی هزار بار پشیمون میشن و با خودشون میگن کاش هیچوقت همچین کاری رو نمیکردم چون بدبختی های اون دنیام در برابر بدبختی هایی که اینجا میکشم هیچی نبوده

قلب خواهر از این فکر کلا بیا بیرون❤ دنبال راه چاره بگرد ولی هیچوقت این حماقتو نکن

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️