2777
2789

با هزینه ی ۴۰۰ تومن سرمایه گذاری کنید و یه شغل آزاد و مناسب یاد بگیرید، در دانشگاه خبری نیست.🙏

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر برگردم عقب هیچوقت هیچوقت اینقدر هزینه دانشگاه ازاد نمیکردم همون پیامنور میخوندم واقعا حیف پولی که بابت شهریه و اجاره خونه و پانسیون و خورد و خوراک و رفت و امد دادم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
با هزینه ی ۴۰۰ تومن سرمایه گذاری کنید و یه شغل آزاد و مناسب یاد بگیرید، در دانشگاه خبری نیست.🙏

خب الان همه هم مدرکگران ولی بیزینس خوبه اتفاقا بد نیست بااین هزینه ها نمیشه

+خدایاشکرت🤍

با ۴۰۰ هزار تومن دقیقا چه سرمایه گزاری میشه کرد؟

سرمایه گذاری هم نشه، میشه در کنار یه اوستا کار کرد و کار یاد گرفت و در مدت ۲ ۳ سال کاسبی خودت رو راه بندازی.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

دانشگاه های سراسری فقط هزینه کتاب و خوابگاه و غذاست 

بتونی شهر خودت وارد دانشگاه بشی اونم سراسری فقط هزینه رفت و آمد و کتاب میدی 

من خوابگاه بودم خیلی از دانشجوها در کنارش شاغل هم بودن و عملا چیزی از خانواده نمی‌گرفتن