2777
2789
عنوان

حلقه نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 53 پست

سمت ما رسم هست طلای بزرگ میارن برای نشون🙁 مثلا ی گردنبند بزرگ و گوشواره، یا گردنبند و انگشتر یا انگشتر و النگو😑😑😑 بیا سمت ما شوهر کن

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو نشون مگ حلقه نیی .. نیوردن

😐 چقدر عجیب. شاید قصدشون نیست بیارن

یا خودشونو زدن ب اون راه😂😂😂 بهش بگو مگه شما رسم ندارین دختر رو نشون کنید

خوب ما معمولن تو‌شهرمون شب بله برون میارن فک کردن میارن ک نیوردن خ دلم شکسته

حق داری، منم برام خیلی مهمه، ببین حرکاتشو زیر نظر بگیر یه وقت خسیس نباشه و خودتو بدبخت کنییی، اول بهشون حرفتو بزن، فکر نکنن هرچی گفتن و خواستن همونه. بفهمن تو هم زبون داری و از حقت دفاع میکنی

نمیدونم والا بش گفتم اگ نامزدیم پ حلقم کجاست گفت اونم میرسه

نباید میگفتی حلقه، باید میگفتی انگشتره نشون، حلقه ک جداست کلا😑😑😑😑 نشون باید بیارن، بعدش با هم برین حلقه بخرین. الان گفتی کو حلقه ام، فقط یدونه حلقه برات میخره( ک اونم وظیفش بوده)