2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر ، یه سوال دارم، اگر مطمئن باشیم باردار هستیم با بیبی چک و ازمایش بتا نداده باشیم، بعد بریم پیش متخصص زنان، برامون ضربان قلب جنین رو میگیره؟ یااینکه حتما باید با جواب ازمایش بتا بریم؟ مادرای گل و باتجربه لطفا کمک کنید ممنون میشم 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر من دیدم گرفت..یک خانمی اومده بود ۷ هفته بود گفت بتا ندادم و با کیت متوجه بارداری شده بود دیگه دکترم براش سونو نوشت

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

اخه فقط با امایش مطمن میشن که باداری .

چرا ازمایش نمیدی؟جوابش همون روز اماده میشه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چه طور بدون بیبی چک و آزمایش مطمئنی که بارداری؟

عزیزم سه بار بیبی چک زدم و مطمئنم باردارم فقط ازمایش بتا نرفتم 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
نه اشکال نداره ولی باید حداقل ۷ هفتت باشه که سونو ضربانشو تشخیص بده

جدا؟ من الان 4 هفتمه یعنی رفتنم فایده نداره الان؟ 

من ک رفتم بتا دادم اصلا عدد دقیق نزده بود 

یه چیز اضافی بود برام

بهم گفتن ۳ هفته ست یه هفته بعد رفتم سونو ک ۸ هفته ست قلبشم تشکیل شده بود

یه پزشک عمومی رفتم برام سونو نوشت 

دکتر زنان ویزیت شی هزینه ش زیاده

من بتا دادم بعد رفتم سونو ک جواباشونو بردم پیش دکترم ک دارو بهم داد

حداقل یه بی بی چک بزن ک مطمئن بشی

حالت تهوع و لک لانه گزینی هم داشتی؟

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
اخه فقط با امایش مطمن میشن که باداری . چرا ازمایش نمیدی؟جوابش همون روز اماده میشه .

نمیدونم چرا تنبلیم میاد برم ازمایش🙈

جدا؟ من الان 4 هفتمه یعنی رفتنم فایده نداره الان؟ 

ببین سونوی مرکز سونوگرافی نیتونه وجود جنین رو بعد از دو هفتگی تشخیص بده ولی ضربان قلبش الان زوده

حد اقل تا اخر هفته ی ۶ صبر باید بکنی

ببین سونوی مرکز سونوگرافی نیتونه وجود جنین رو بعد از دو هفتگی تشخیص بده ولی ضربان قلبش الان زوده حد ...

اهان ممنون که گفتین عزیزم 

نمیدونم چرا تنبلیم میاد برم ازمایش🙈

فردا صب برو نزدیکترین ازمایشگاه ب خونتون .عصر با جواب برو پیش پزشک ..

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔