2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

373 بازدید | 15 پست

من امروز آزمایش هورمونی دادم ، ولی سه روز بعد تموم شدن پریودم آزمایش دادم ، دکترم گفت اگه تو پریودی بدی بهتره منم ازش نپرسیدم اگه تو پریودی نباشه مشکلی داره ، نظر شما ها چیه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اینجوری بهم گفت ۱ میلیون هم دادم برای ازمایش

تو نت سرچ کن ببین حرف منو زده 

یبار دوستم از دکتر پرسیدند لکه بینی حسابه گفت خونریزی شروع شد سومین روز برو

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خو الان من زنگ بزنم آزمایشگاه بگم این آزمایش انجام نده 

زنگ بزن ولی بعید میدونم قبول کنن هزینه دادی؟ اگ دادی ک پست نمیدن

همونجا ازت نپرسیدن؟ من رفتم والا ازم پرسید روز چندمته و اینا دکترمم قبلش گفته بود

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
زنگ بزن ولی بعید میدونم قبول کنن هزینه دادی؟ اگ دادی ک پست نمیدن همونجا ازت نپرسیدن؟ من رفتم والا ا ...

من امروز صبح رفتم گفت پریودی یا نه گفتم نه 

گفت درباره پریود بودن دکتر چیزی نگفته گفتم فقط به من گفت اگه پریود باشی بهتره 

من امروز صبح رفتم گفت پریودی یا نه گفتم نه  گفت درباره پریود بودن دکتر چیزی نگفته گفتم فقط به ...

عجب میخای زنگ بزن از دکترتم سوال کن 

ولی جوابش خب میگن خیلی دقیق درنمیاد باز ندانم 

عجب میخای زنگ بزن از دکترتم سوال کن  ولی جوابش خب میگن خیلی دقیق درنمیاد باز ندانم

انقدر فکرم درگیرش شد ، یه تومن به زور جور کردم برم این آزمایش بیصاحب بدم الانم اینجوری تو اینترنت خوندم 😭😭

انقدر فکرم درگیرش شد ، یه تومن به زور جور کردم برم این آزمایش بیصاحب بدم الانم اینجوری تو اینترنت خو ...

دکترت باید درست راهنمایی میکرد

چقدرم هزینش زیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فردا اول بزنگ با پزشکت صحبت کن بعد ازمایشگاه 

دکترت باید درست راهنمایی میکرد چقدرم هزینش زیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ فردا اول بزنگ با پزشکت صحبت ...

بعد از ظهر میاد مطب تازه ⁦🤦🏻‍♀️⁩آره خیلی هزینش زیاده تازه با بیمه یه تومن شد