2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نهار خونه رو بده ببره با یه پفک و میوه

حتما حتما با  کادر مدرسه صحبت کن که بدون هزینه بچه تو ببره 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

از مامان یا خواهرم یا هرکس دیگه ای قرض میکنم میفرستمش.  چون در هرحال رو دلش میمونه و ناراحت میشه.  

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
اگه یک روزه س که هزینه ش کمه.‌ لطفا قرض کن و بفرستش، که همینا میشه خاطرات عمرش

نمیتونم اخه خودم مریض بودم دیروز قرض کردم ۳۰۰ رفتم دکتر .حالا بچها دوتاشون ۱۸۰ هر کدوم ۹۰ تومن .کسی ندارم ازش دوباره قرض کنم 

بگو راه دوره،نگران میشم بعدم با یه چیز دیگه خوشحالش کن البته  اینکه این اردو رو نرفته توی ذهن ...

میبرن تالار عروسکهای موزیکال و نمایش .ذوق دارن ولی نمیدونم چطور بدون ناراحتی نخان خودشون برن

نمیتونم اخه خودم مریض بودم دیروز قرض کردم ۳۰۰ رفتم دکتر .حالا بچها دوتاشون ۱۸۰ هر کدوم ۹۰ تومن .کسی ...

ای جانم😕 زیاد نیس که گلم بفرس برن عیب نداره بقول دوستان خوراکی که تو خونه داری بده ببرن..انشالله خدا دستو بالتو باز کنه 

ای جانم😕 زیاد نیس که گلم بفرس برن عیب نداره بقول دوستان خوراکی که تو خونه داری بده ببرن..انشالله خد ...

اخه دستم کلا بنده .کسی ندارم ازش قرض بگیرم .همین ۳۰۰ دکتر باهازار مکافات و خجالت به یکی زنگ زدم قرض کردم

میبرن تالار عروسکهای موزیکال و نمایش .ذوق دارن ولی نمیدونم چطور بدون ناراحتی نخان خودشون برن

عزیزم باید یه چیزی یا یه جایی که خوشحالترش میکنه جور کنی که اونو به اردو ترجیح بده و خودش نخواد بره و به پیشنهاد تو لبیک بگه

همون نهار خونه رو بده ببره با یه پفک و میوه حتما حتما با  کادر مدرسه صحبت کن که بدون هزینه بچه ...

دوتان بچه هام .کی بنظرت رایگان میبره؟خودشونو جر میدن مدیر مدرسه ها برا دوقرون پول