samih44ghazal مدیر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 251 عنوان من چ غلطی بکنم😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 46 پست ازدردعشقش پانیک شدم داشتم جون میدادم😭😭غم دنیاسوارشده روقلبم 1402/10/25 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 حالاهمه شاعرشدن🤣 خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
samih44ghazal مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 251 ما هم عاشق بودیم و به اینجا رسیدم از نظر آقایون عشق فقط کمر به پایینه عزیزم خودتو حیف ... بقران سمیع اینطورنیست😔
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5496 عشق اصلا وجود نداره توعم احساساتت فوران کرده از حالت عادی خارج شدی 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
گمشده_درغبار عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2253 حالاهمه شاعرشدن🤣 تازه کتاب شعرمو رو نکردم🤣🤣 خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒
samih44ghazal مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 251 عشق اصلا وجود نداره توعم احساساتت فوران کرده از حالت عادی خارج شدی پس این مرض من چیه 😔فقط حتی روزی یه نقطه بفرسته دلم خنک میشه😔😔
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3013 چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم طبیبم گفت درمان ... آااااا من عاشق اینم آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5496 مگر لیلی کند درمان، غمِ مجنونِ شیدا را... دیگه حالم از لیلی و مجنون به هم میخوره نصف سوال های امتحان فارسیم از همین شعر لیلی مجنون بود 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 تازه کتاب شعرمو رو نکردم🤣🤣 جووون دلی شما🥰🥰🥰🥰 خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 دیگه حالم از لیلی و مجنون به هم میخوره نصف سوال های امتحان فارسیم از همین شعر لیلی مجنون بود بنده از طرف استاد ادبیات از شما عذرخواهی میکنم، امیدوارم ببخشید.🍃🌸🙏 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5496 پس این مرض من چیه 😔فقط حتی روزی یه نقطه بفرسته دلم خنک میشه😔😔 هر چیزی که باشه مطمعنم عشق نیس چند وقت دیگه آتیشت میخوابه 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
گمشده_درغبار عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2253 آااااا من عاشق اینم مخصوصا با صدای مهران مدیری خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒
soonbol عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 112 بروسراغ خانمای سی وپنج سال به بالا اکثراتواوج جوونی یه عشقای درپیتی داشتن که الان خجالتشون میشه اسمشون ببرن