2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مهربونی پاره جونی نیمه ماهی تو اسمونی

یه روز 

نگاهم میکنی 

یه روز 

منو دور می‌ریزی 

تو غصه آبم میکنی 

حالا زدی یه دستی دل منو شکستی 

تا اومدم بجنبم دل 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
زینو رفت خواستگاری  گفتن تو شوهر داری  وقتی که جواب شنیدوم خیلی عذاب کشیدوم

من ک میدانم شبی عمرم ب پایان میرسد 

نوبت خاموشی من سهل و آسان میرسد 

پس چرا عاشق نباشم

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻

اسی جان کامنت ها رو که میخونم انگار صدا خواننده تو مخمم پلی میشه کیا اینطورن لایک کنن🥰😂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

وای  از دست این دختره بدجوری داره دل منو میبره وای از جادوی خنده هاش این که منو کش با چشاش

شبا همش ب میخونه میرم من 

سراغ می و پیمونه میرم من 

تو این میخونه ها خسته دردم

ب دنبال دل خودم میگردم

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻