2777
2789
عنوان

امشب یهو یاد خواستگاریم افتادم و کار زشت مادرشوهرش در حق جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناراحت باشم عشقم چنین چیزی نگفتم

خب

خدارو

شکر.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
چی رو بذارم

مگه ادامه نداشت؟پس چرا من منتظر یه ماجرا بودم نکن با من این کارو من گناه دارم تازه اومدم جنگ جاری هارو ببینم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

سال[/QUOTE]

من عروس پنجمم نه‌تنها اعظم بلکه با بقیه کاملا رسمی و فقطططط خونه مادر شوهرم سالی یکی دوبار اتفاقی همو میبینیم حتی شماره های همو نداریم

البته مادرشوهرم میگه نیاز به رفت و آمد نیس همینجا همو ببینید کافیه[QUOTE=324607126]الان رابطت با اعظم چطوره بعد ۲۰ 

مگه ادامه نداشت؟پس چرا من منتظر یه ماجرا بودم نکن با من این کارو من گناه دارم تازه اومدم جنگ جاری ها ...

اصلا هم نمی‌بینیم که جنگ در کار باشه

بعد ۲۰سال هنوز سلیقه همم نمیدونیم

مگه ادامه نداشت؟پس چرا من منتظر یه ماجرا بودم نکن با من این کارو من گناه دارم تازه اومدم جنگ جاری ها ...

شام تموم شد.

هییتم تعطیله.

فقط ته دیگ داریم.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

منم منتظر ادامه بودم رفتم تایپیک بغلی برگشتم دیدم ادامه نداره تو ذوقم خورد 😂😂