2777
2789
عنوان

تخم شوید باید چند روز بخوریم پریود بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 30 پست
ن خام سوپ درس کن یا تو باقالی زیاد بریز

یعنی خام بخورم تاثیر داره .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی ۳ ماهه ناراحتم 😥

چرا دکتر نرفتی، منم سه ماهه نشدم رفتم دکتر سونو دادم تنبلی دارم دارو مصرف میکنم

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
بچه ها چجوری خصوصی پیام بدیم کمکم کنیو🤗

باشه میخورم ممنون که گفتی .دوست عزیز 

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
چرا دکتر نرفتی، منم سه ماهه نشدم رفتم دکتر سونو دادم تنبلی دارم دارو مصرف میکنم

حالا شاید خدا کمک کرد شدم سونو گرافی گرونه .

راهکار خانگی ینی چی عزیزم، برو دکتر دارو مصرف کن یا حداقل طب سنتی برو بگو تنبلی دارم سرخود این چیزارو نخور بعد وقتی ازدواج کردی دورازجونت بچت نمیشه

یعنی چی اتفاقا تنظیم کننده است ....چطور میگین دشمن

به 90درصد ادمها نمیسازه اوایلش شایذ تا یکی دو سال احساس رضایت داشته باشن بعدش مشکلات متعدد پیش میاد کیست سینه و نامنظمی وافزایش سطح استروژن و...

صحبتم از روی اگاهی بود چون خیلی تحقیق کردم و مشکلش برای یکی از نزدیکانم بوده گفتم بقیه رو هم اگاه کنم که این توهمات مشکل ساز نشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

حالا شاید خدا کمک کرد شدم سونو گرافی گرونه .

ازت خواااهش میکنم فردا اول صبح نوبت بگیر 

خدا بزرگ هست اما همون خدا عقل و شعور و وسیله هم به انسان داده 

شنیدم دختری که کیست کوچیکی توی ناحیه سینه داشته و متاسفانه نادیده گرفته تا رفته رفته اون کیست رشد کرده و مجبور شده اون عضو رو قطع کنه اون هم با هزینه ی خیلی هنگفت 

شده پولشو از کسی قرض بگیری حتما سونو برو و معاینه شو مبادا چیز بدی باشه شما هم هنوز مجردی خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد که بعد ها افسوس بخوری 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مگه کجایین، شهر ما ۱۵۰ تومن شد سونو وضعیت رحم

قبلا دکتر خیلی رفتم دارو هم خوردم چند وقت پیش ۲ ماه یه بار میشدم ولی الان ۳ ۴ ماهه نشدم نمیدونم چرا .

ازت خواااهش میکنم فردا اول صبح نوبت بگیر  خدا بزرگ هست اما همون خدا عقل و شعور و وسیله هم به ا ...

ممنون از نصیحتت دوست خوبم .یه سوال داشتم الان خیلی ببخشید اصلا ترشح سفید ندارم یعنی دارم پریود میشم ؟

قبلا دکتر خیلی رفتم دارو هم خوردم چند وقت پیش ۲ ماه یه بار میشدم ولی الان ۳ ۴ ماهه نشدم نمیدونم چرا ...

انشالله که میشی، رحمتو گرم نگه دار نزار لباست خیس بشه پریودم شدی تا خونریزیت کامل قطع نشد حموم نرو اینا عامل تنبلی هستن و اینکه شبا هم سروقت بخواب