2777
2789
عنوان

خانمهایی که شاغل هستید وخونریزی پریودی تون شدیده لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 80 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرتکس؟یانه؟

اسمش نمیدونم تو اینستا دیدم چندلایه بود قسمتایی ک امکان بیرون زدگی و لک داره 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

نوار بهداشتی شب بذار قدرت جذبش بالاست 

جواب نمیده 

یه نوار مای لیدی داره همش تبلیغ میکنه جدیده زده

تو همین سایتم تبلیغ کرده برم بگیرم ببینم جواب میده یانه

از کالای بهداشتی بانداژ غیر استریل بگیر ،دو سه تا دولا بزار رو پد  ،هم جذب زیادی داره هم هرموقع رفتی سرویس باند رو تعویض کن ونیازی نیست تا چند ساعت پد رو عوض کنی،پد هم مخصوص شب بگیر  

حساسیت کمتری داره وجذبش خوبه 

یکی دوروز اول مای بی بی بچه ها هم خیلی خوب جواب میده من یه بار نوار بهداشتیم تموم شده بود ناچارا مای ...

اره دوستمم میگه خیلی خوبه 

چجوری بزارم توشرت بزارم؟

من کاپ دارم .

ولی یه توصیه خواهرانه 

روز اول نرید سر کار .

به نظرم با این خونریزی و درد و ...باید در خانه بود و استراحت کرد.حداقل استراحتم نمیکنیم از تنش و شلوغی کار و لباس کار و ...دور باشیم .

من خودم همین مدلی هستم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سرویس نداره؟چیکار میکنی پس

قبلا محل کارم سرویس بهداشتی داشت من خونریزیم خیلی شدید شد یهویی تو تایپیکام هست در موردش حرف بزنم حالم بد میشه دیکه کارمو ول کردم

الان میخوام برم سرکار ولی سرویس نداره

5 ساعته 9 تا 14