2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

477 بازدید | 13 پست

هیچ احساس نداره بعد ۴۰ روز اومده عصر کار خودشو کرد الانم گرفته تخت خوابیده.

بچم کادو براش گرفته بود با کلی ذوق رفت بهش داد 

آقا یه خنده ای کرد حتی برای ذوق بچه احترام قائل نشد و بازش نکرد

مجبوری دارم تحملش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بگم چک داریم مجبور شد بیشتر بمونه پول بیشتری گیرش بیاد

شاید استرس و فشار کاری روشه و چون تو عصبی هستی الان ابن رفتارش رو به کل زندگیتون تعمیم میدی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
انقد خسته که نتونست از بچش تشکر کنه یه دونه ببوستش

چرا حرف نمیزنی باهاش فردا ، بهش نمیگی بچمون ناراحت شد ، اگه خوابیده شاید واقعا خسته است و من تو جنبه بچتون حق میدم ناراحت باشی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نمیتونم بگم چک داریم مجبور شد بیشتر بمونه پول بیشتری گیرش بیاد

خب طبیعتاً خسته اس همون لحظه یا تا روز بعد نیاز به ریکاوری داره آدم

شوهر منم شغلش شیفتی بود بار وقتی از سرکار میومد خسته بود و زیاد حوصله نداشت منم سر به سرش نمیزاشتم 

رابطه هم ی چیز دو طرفس چرا فک میکنی ی چیزیه فقط برای اون 

تازه بنظرم خوشحال باش که کنارت آروم شده 

پرورده کوردم❤
انقد خسته که نتونست از بچش تشکر کنه یه دونه ببوستش

بخدا خستگی و فشار زندگی خیلی ها رو از درون پوکونده کنارش باش بچه هم یادش میره گناه دارن امروز شوهرم برام خرید کرد قبض برق هم بالای الگوی مصرف اومد از پس انداز روز مبادا پرداختش کردم دلم نیومد بهش بگم هر چند اونم بیشتر اوقات اذیتم میکنه ولی فشار اقتصادی بیشتر رو پدر خانوادس امشبو فراموش کن و در کنارش باش

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...