2777
2789
عنوان

پدره یاناپدری...پدرشوهر گدا گشنه

229 بازدید | 7 پست

ی تومن قرض گرفتیم ازش دستمون تنگ بود ی ماه گذشت ندادیم امشب زنگ زده چی شد ی تومن...چطور روش شد...چند روز پیش همسرم گفت این ماه بدهی هامو دادم...خوبه هم ماهیانه دارن زن شوهر و بارم ی کار دیگ داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ک اینا رحم ندارن 

بعد پدربزرگ من اجاره خونه داییمو میده ماهیانه ۳ تومن میده به داییم زنداییم میگه کاری برامون نمیکنن😑😑

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

خب شما نیاز داشتی فکر کن اونم الان نیاز داره گل  از قدیم گفتن خوش حساب باشی باعث میشه شریک مال ...

عزیرم آخه خودش گفت هر وقت داشتی بده موقع دادن..اینم این ماه میخاست بده همشو داد قسط و کرایه