2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه  تب شدید بعدش دهن بچه دونه میریزه در آخر همه ی بدنش  مخملک میگن بهش خیلیم و ...

دقیقا

پسر من اولش با اسهال استفراغ شروع شد

بعد تب شدید و سردرد و بدن درد

بعد گلو درد شدیددد

بعد بدنش دونه های ریز ریخت بیرون

ار امروز صبح هم دقیقا عین مخملک شده قرمز ملتهب 

از شکم و کمرش شروع شد داره به پشت گوشها و پاهاشم میرسه

چشماشم قرمززز شده

دخترمم سرفه ی شدید داره

فقط اگر کسی این شکلی درگیر شد همون اول حتما متخصص اطفال ببره آنتی بیوتیک بنویسه

علایمش فقط تبه؟ چند روز؟

والا پسر من گرفت  تب بی حالی  و ناله کردن  بود

دوبار رفت زیر سرم تا خوب شد

تب ش حدی بود با استامینوفن و  پاشویه پایین نمیومد

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
وای خدا .. خوب میشه؟ 

اره ولی زمان می‌بره حداقل دو هفته همون ویروس مثل عفونته بچه تب شدید می‌کنه فعلا ب بچه ی خواهر شوهرم 6,سالشه گفتن باید وایسه 14روز تا کامل خوب بشه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
دقیقا پسر من اولش با اسهال استفراغ شروع شد بعد تب شدید و سردرد و بدن درد بعد گلو درد شدیددد بعد ...

اره خدا نصیب نکنه دیشبم دکتر بودم یه بچه ای بخاطر تب شدید بردنش بیمارستان 4سالش بود 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
ایشالله ب حق علی ‌

قربونت برم ❤️

خداروشکر بهترن ولی سرفه رو هنوز دارن پنج شیش تا آمپول زدن هرکدوم سرم زدن تب خیلی خیلی شدید داشتن که ...

خوب شدن بهشون مولتی ویتامین بده تقویت کنشون ‌ . ایاشالله هیچ وخ مریض نشه هیچ بچه ای