2777
2789

بچه ها سلام. 

شماها وقتی با شوهرتون دعواتون شه و قهر کنین، چند وقت طول میکشه معمولا؟ 

چجوری آشتی میکنین... کی پیشقدم میشه؟ 

من صبح با شوهرم بحثمون شد... من یه انتقاد عادی ازش کردم، محترمانه، بعد نمیدونم چرا قاطی کرد یهو و بدجور توپید بهم! 

هی گفتم بس کن، ادامه داد، درنتیجه منم یکم دری وری گفتم بش... 

از صبح هم قهریم 😶

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو هفته س ک قهریم 😊

ما تقریبا دوماهه

خواهر نفهمم

به مادرش گفته ج‌ن‌ده

پسرم بهش گفته.

البته من ازبس چوقولی مادرشو

پیش‌خواهرام‌ومادرخودم‌وداداشام‌گفتم

این‌خواهر‌کوچیکم‌مثلا‌خواست طرفداریمو بکنه

یهویی گفت ج‌ن‌ده پ‌در‌س‌گ و.....

خلاصه مث خر لنگ تو گل موندم🤐🤯

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
ما تقریبا دوماهه خواهر نفهمم به مادرش گفته ج‌ن‌ده پسرم بهش گفته. البته من ازبس چوقولی م ...

😕

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

ما تقریبا دوماهه خواهر نفهمم به مادرش گفته ج‌ن‌ده پسرم بهش گفته. البته من ازبس چوقولی م ...

اوه اوه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

اوه اوه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خود نفهمم میدونم که خواهر اح‌مقم چه گ‌وهی خورده و نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا کمکم کنید و ی راه کاری پیشنهاد بدید.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
😕

چیکار کنم خدایا

بدجوری

ناجور گیر کردم.

خدایا.

شوهرم فقط صبح میگه سلام و خداحفظی میکنه میره محل کارش و غروبم که میاد میگه سلام.

والسلام.

۲ ماه کمی بیشتره

اصن هیچ کاری بم نداره.

البته بی احترامی‌ام نمیکنه ولی عجیب تو سکوته.

.

.

.

.خدایا لعنت به دهانی که بیموقع باز بشه و حرف زیادی بزنع.