2777
2789

یه پسری هس تو یونی .درسخون ترین دانشجوی هم رشته مونه .و در کنار درس خیلی هم کتاب خونه .همیشه کیفش از کتاب های مختلف پره .

این پسر اولین بار که منو دید( از کنار هم رد شدیم ) انگار از چیزی شگفت زده شده باشه اونطور نگاهم کرد و سریع سرش رو انداخت پایین .

از اون روز هر وقت منو میبینه حرکات عجیبی ازش میبینم .مثلا میاد از مقابلم میدوعه و چند قدم که دور میشه می ایسته !هر وقت میبینتم با دوستاش گرم و صمیمی برخورد میکنه دست میندازه گردنشون و میره سمت اساتید و باهاشون صحبت میکنه. هی اینور اونور میره. متوجه این که ازم خوشش اومده شدم ولی این قبیل کارها مثل دویدن از مقابلم و جلوتر ایستادن و این تابلو بازی ها و رفتار های چیپ برای چیه؟

تازه رفته تو ۲۱ سال

واییییی

پس همسن منه 😄

بنظرم تو حرکتی نزن اصلا اصلا 

اون الان داره جلب توجه میکنه 

که تو بری سمتش الان پسرا خیلی اینجوری شدن دوست دارن دخترا برن سمتشون 🤦😧

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری میگی 21 توقع داری مثه ی پسر 28 ساله رفتار کنه 😂😐 

مشخصه اینکاره نیست و تاحالا تو رابطه نبوده  وگرنه نمیگفتی چیپ

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
اتفاقا دوستام هم همینو میگن  که تجربه نداره

اره بابا مشخصه . ولی از ی طرف باهاش بری تو رابطه خوبه حداقل میدونی غیر تو با کسی نبوده و نیس و هولم نیس

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
قد یعقوب نبی صبر کنه تا نابینا بشه  من ازین کارا نمیکنم 😄

افرین 👍💪

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
قد یعقوب نبی صبر کنه تا نابینا بشه  من ازین کارا نمیکنم 😄

سلام 

ببخشید،ظاهرا رشته ی دانشگاهی شما حقوق هست 

میتونم بپرسم که آیا این رشته سخته یا نه ؟

منظورم درجه ی سختی کتابای این رشته ،نوع تدریس و انتقال مطالب توسط استادا و .....هر چیزی که مربوط به این رشته س؟؟ 

مخصوصا برا کسی که تحربی خونده ،در  رشته ی مرتبط با تحصیلش هم در دانشگاه خونده و حالا قصد انصراف به حقوق رو داره 

آیا باید خط به خط تمام قوانین حقوق رو حفظ کرد ؟

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید 🙏

سلام  ببخشید،ظاهرا رشته ی دانشگاهی شما حقوق هست  میتونم بپرسم که آیا این رشته سخته یا نه ...

سلام بله رشته سختیه و حجم مطالب بالاست .باید ابتدا ببینید تو تحیلیل و استدلال خوب هستید یا خیر باید ببینید به مطالب حقوقی تمایل نشون میدید براتون جذاب هست یا خیر .بله کتابهای قانون تجارت مدنی ادک آدم و قانون مجازات خط به خط و کلمه به کلمه با حفظ شماره ماده