2777
2789
عنوان

کیا دارووهای روانپزشکی میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست
فلوکستین که فراوونه همه جا فلوکستین و آسنترا هر دو مهار کننده باز جذب سروتونین هستن

دو سال پیش بود حدودا 

یه دورع ای نبود تو بازار 

لطفا تو تاپیکهای مهاجرت، ادامه تحصیل و لاغری تگم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فلوکسیتین از عوارضش خارش شدید نیست؟ من میخوردم تمام بدنم میخارید عصبیتر شده بودم و حالم خبلی ...

برای من عوارضی نداره 

رو هر بدنی ممکنه یه جور جواب بده

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ببین مثل این میمونه که تو هرروز با موی خیس جلو پنکه بشینی ولی انتظار داشته باشی قرص سرماخوردگیت جواب ...

عزیزم‌خودت و مجبور کن .من و شعلمه که سرپا نگه داشته .سعی میکنم هر رو.ز پارک برم‌.میخواستم از شعلم بیام بیرون حیفم‌اومد .ولی واسه حال خودت تلاش کن منم مثل شمام خیلی حوصله ام‌نمیکشه ولی خودم و مجبور میکنم

ببخشید فلوکسیتین از عوارضش خارش شدید نیست؟ من میخوردم تمام بدنم میخارید عصبیتر شده بودم و حالم خبلی ...

نخوردم تا حالا 

عزیزم‌خودت و مجبور کن .من و شعلمه که سرپا نگه داشته .سعی میکنم هر رو.ز پارک برم‌.میخواستم از شعلم بی ...

منم تنها کاری که میکنم سرکار رفتنه