چند هفته س اخلاق شوهرم برگشته سر هیچی باهام بحث میکنه چند روز پیش دیدم اسم ۲تا زن مخاطبینش بود الان دوباره چک کردم یکیش اسم دوست دخترش بود برا مجردیاش .نمیدونم حساس بشم نشم قشنگ به اسم کوچیک ثبت کرده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه شرایط طلاق داری و وابسته ی شوهرت نیستی حساس بشو ....اما اگه مرد میدان نیستی ولش کن و فقط با محبت روابطتون رو بهتر کنید ...من الان چند ماهه زندگی ندارم ..آرامشم از دست رفته ...کاش هرگز نمیفهمیدم
خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
من خاک برسر دوتا بچه دارم ای کاش نبودن مهرم حالا جونم ازاد میگفتم
پس لطفا به خاطر آرامش اعصاب خودت و اون بچه ها پیگیر نشو وفقط شماره رو از مخاطبینش حذف کن همین کافیه ..که اگه چیزی هم هست تمومش کنه بدون اینکه به روش بیاری
گوشی تازه خریده گوشی قبلی رو قائم کرده بود برداشتم دیدم اره هست الان اون گوشی جدیدش که رمز داره بی ص ...
پس ولش کن ..فقط با روی خوش بگوو چرا رمز زدی روی گوشیت ؟بگووو زن و شوهر این حرفها بینشون نیست ..بگوو بااینکه کاملا بهت اعتماد دارم اما این کارت ناراحتم میکنه ...همین حرف کافیه .
بعدم بهش محبت کن ..بزار عذاب وجدان نزاره خطا کنه