من تو اقدامم برا بارداری اون ماه ۲۶ هم پری شدم این ماه هم منتظر بودم زودتر از موعود بشم چون ماه قبل ۷ روز جلو انداختم
الان دیروز لکه های قهوه ای دیدم اونده لباس زیرم کثیف شد بعد یه رگ خون هم تو ترشحم دیدم گفتم ای داد پری شدم ولی دیگه همون بود تموم شد الان کمر درد دارم سینه هام سنگین شدن و درد دارن ترشح هاتم هم زرد رنگ هستش نمیدونم عفونت دارم یا باردارم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۹۰ درصد ممکنه. اون لکه ها هم لانه گزینیه. اما بییبی بزن خودتو مارو راخت کن
مارو؟😂😂😂
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
عزیزم چتد وقته اقدامین؟ منم موعودم ۲ روز دیگست امیدوارم هردومون ریخت پری و نبینیم و نی نی تو دلمون ...
دوساله ولی چند ماهه دیگه داعم زیر نظر دکترم هر ماه آمپول میزنم و سونو انجام میدم . خداکنه ایندفعه که حامله باشم واقعا دارم افسردگی میگیرم دیگه .. انشاالله شما هم باشی گلم خبرشو بهم بدهدحتما