2777
2789

من تو اقدامم برا بارداری اون ماه ۲۶ هم پری شدم این ماه هم منتظر بودم زودتر از موعود بشم چون ماه قبل ۷ روز جلو انداختم 

الان دیروز لکه های قهوه ای دیدم اونده لباس زیرم کثیف شد بعد یه رگ خون هم تو ترشحم دیدم گفتم ای داد پری شدم ولی دیگه همون بود تموم شد الان کمر درد دارم سینه هام سنگین شدن و درد دارن ترشح هاتم هم زرد رنگ هستش نمیدونم عفونت دارم یا باردارم ؟

انشالله بارداری😍😘

دعاکن منم باشم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ درصد ممکنه.  اون لکه ها هم لانه گزینیه.   اما بییبی بزن خودتو مارو راخت کن

مارو؟😂😂😂

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
انشاالله عزیزم هم من باشم هم تو هم همه ی منتظران 

انشالله

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
نه اینقدر که تست زدم و منفی شدن دیگه بدم میاد بزنم

عزیزم

چتد وقته اقدامین؟

منم موعودم ۲ روز دیگست امیدوارم هردومون ریخت پری و نبینیم و نی نی تو دلمون باشه🙊

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم چتد وقته اقدامین؟ منم موعودم ۲ روز دیگست امیدوارم هردومون ریخت پری و نبینیم و نی نی تو دلمون ...

دوساله ولی چند ماهه دیگه داعم زیر نظر دکترم هر ماه آمپول میزنم و سونو انجام میدم . خداکنه ایندفعه که حامله باشم واقعا دارم افسردگی میگیرم دیگه .. انشاالله شما هم باشی گلم خبرشو بهم بدهدحتما

دوساله ولی چند ماهه دیگه داعم زیر نظر دکترم هر ماه آمپول میزنم و سونو انجام میدم . خداکنه ایندفعه که ...

انشالله که دامن همه چشم انتظارا بزودی سبز بشه عزیزم 

انشالله که باردارین گلم چشم 

شماهم یهم خبر بدین چون نزدیک موعودتونه بی بی نشون میده 

😍توکل به خدا انشالله با خبرای خوب بیای 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد