2777
2789
عنوان

خانمها بیاین بگین این علاعم نشانه بارداری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست
انشالله که دامن همه چشم انتظارا بزودی سبز بشه عزیزم  انشالله که باردارین گلم چشم  شماهم ...

سلام عزیزم امروز موعد من‌هست من دیروز و امروز رو بی بی زدم هر دودفعه نشون داد دوخط یکیش پررنگ یکی کمرنگ هنوز آز ندادم انشاالله که‌مثبت باشه

شما چکار کردین گلم بی بی زدی

سلام عزیزم امروز موعد من‌هست من دیروز و امروز رو بی بی زدم هر دودفعه نشون داد دوخط یکیش پررنگ یکی کم ...

سلام عزیزم مثبته گلی 😻😻😻😻ای جانم مبارکه مامان آینده چقدر خوشحال شدم برات خداروشکر حسابی مراقب خودت باش عزیزم واسه آزمایشم فعلا زوده صبر کن یه هفته دیگه برو 

منم امروز موعودم بود دیروز تست زدم  هاله انداخت 

گفتم چند روز صبر کنم مجدد تکرار کنم دلم اون خط پر رنگ و میخواد 

😻😻😻مرسی که به یادم بودی 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مثبته گلی 😻😻😻😻ای جانم مبارکه مامان آینده چقدر خوشحال شدم برات خداروشکر حسابی مراقب خو ...

ممنون عزیزم خداکنه مثبت باشه مال هر دومون 

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشاالله که دوخط پررنگ‌رو ببینی تا فردا 

ممنون عزیزم خداکنه مثبت باشه مال هر دومون  خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشاالله که دوخط پررنگ‌ر ...

😻عزیزدلمی انشالله گلم 

امیدوارم همه این ذوق الانمون و تجربه کنن

انشالله که نی نی هامون محکم و سفت بچسپن بهمون و سالم و سلامت باشن 😻💕

ممنون عزیزم خداکنه مثبت باشه مال هر دومون  خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشاالله که دوخط پررنگ‌ر ...

به همسرتون گفتین؟

😂من نمیدونم چجور بگم 

😻عزیزدلمی انشالله گلم  امیدوارم همه این ذوق الانمون و تجربه کنن انشالله که نی نی هامون محکم ...

انشاالله که خدا دامن همه رو سبز کنه 

انشاالله جواب آزمایش ماهم مثبت باشه و بسلامتی زایمان کنیم فرزند سالم و صلح و زیبا خدا بهمون بده🤲

انشاالله عزیزم هم من باشم هم تو هم همه ی منتظران 

منم همینطور شدم با این تفاوت ک مال پنج روز لک بینی بود یهو زرد شد همون دقیقه بی بی چکم مثبت شد

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
آره گفتم بی بی زدم مثبت بوده ولی باید آزمایش بدم که صددرصد مطمعن باشم .. خیلی مطمعنش نکردم چون خودمم ...

انشالله بزودی مطمئن میشی گلم 

😍یه کنجد تو دلت داره رشد میکنه

انشاالله که خدا دامن همه رو سبز کنه  انشاالله جواب آزمایش ماهم مثبت باشه و بسلامتی زایمان کنیم ...

امین عزیزدلم 

انشالله😻💕

سلام عزیزم. باردار بودین شما؟؟ منم ۲۳ ام موعدم بود روز قبلش تست زدم منفی بود و دیگه نزدم .سینه هام از دیشب خیلی درد داره نمیتونم دست بزنم بهشون. و خیلییی کم و گاهی دل درد. فردا تست میزارم انشالله.  شما بجز اینا ک گفتین چ علائمی داشتین؟؟؟

منم همینطور شدم با این تفاوت ک مال پنج روز لک بینی بود یهو زرد شد همون دقیقه بی بی چکم مثبت شد

ای خدا عزیزم الان چند ماهه این من فقط یکبار لک دیدم اینم روز قبلش رفته بودم قشم کل اونجا رو گشته بودم خیلی خسته شدم لک دیدم فرداش