من درد میکشم از زیادی اهمیت دادن و غصه هر چیزیو خوردن.... در حدی ک با یه پسر همکلاسیم تو دانشگه بحث کوچیکی کردم رفتم پیامش دادم ک ما همکلاسیم و درست نیس غیر اون مث خاهر برادریم.جواب نداد ک هیچ حتی انفالومم کرده و دوست دخترشم تو کلاسمونه حتی.میترسم فک کنه میخوامش ی چی ولی بخدا از سر اینکه بحث نیفته بینمون گفتم این اخلقم روانیم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حتی از این ک فرد برم و یه چیزی بگ هم ناراحتم حتی ز نفالوکردنشم ناراحتم..میدونی چی گف جلو جمع گف ک پا قدم تو اومدی تو کلاسمون مراقب بد گذاشتن گفتم ب من شوخی نکن گف جدی گفتم
خب حتی از این ک فرد برم و یه چیزی بگ هم ناراحتم حتی ز نفالوکردنشم ناراحتم..میدونی چی گف جلو جمع گف ک ...
خب همون دیگه آنفالو کردن یا فالو داشتن اون چیزی به تو میرسونه؟ نون و نمک تورو بهت میده؟ نه! ... پس هرکاری تا الان کردی و کردش رو فراموش کن و دیگه اهمیت نده