الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم بازم برو پیش پزشک دکتر غدد رفتی؟ یه چکاپ کلی کن ببین مشکل چیه اسم دکترهارو میگی بی زحمت؟&n ...
یکیش کرج حضوری بصیریان ۲۵ کم کردم یکیشم تو تلگرام که تو باشگاه میرفتم معرفی کردن فامیلیش یادم نی دقیق پیشش ۳۵ کم کردم انلاین رژیم میداد بهم هرماه سال ۹۹ اگه اشتباه نکنم از غفاری یه مدت گرفتم بد نبود تو وزن اولی باردار شدم تو دومی هورمونی مشکل پیدا کردم . همه دکتری چاره ندارم داداشم ۱۵۰ بود حدودا اسلیو کرد
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
چجوری بارداری و تاب اوردی با این وضعت خدا کمکت کنه اون رژیم که گفتم و از ساعت کمشروع کن بی ورزشم ج ...
سال ۹۸ باردار بودم تو بارداری و بعد دخترم کلا نابود شدم سال ۹۶ هم رژیم گزفتم ۲۵ کم کردم سر بارداری زیاد شدم رسیدم ۱۰۵ فک کنم تو ۶ ماهگی دخترم رژیم گرفتم شدم ۷۵ اینا قدم بلنده نسبتا همه اوکی بود تا بعد کمرم عمل کردم افسردگی گرفتم تا عید امسال مریض شدم درسام زیاد شد پرخوری عصبی گرفتم اندومتریوز دراوردم هورمونم کلا بهم ریخت همه چی رو از ۷۵ شدم یهو تاالان ۱۰۰
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕