2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم ۱۶ سالمه 

بعد نمیدونم برای در برم پیش طب سنتی یا دکتر متخصص تورو خدا یکم من و راهنمایی کنید من کسی پیشم نیس ک راهنماییم کنه چیکار کنم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان باید بری عزیزم

خب ببینید من دارم اونجا رو میرم 

حتی دارم میرم برا آزمایش هورمون ک نتیجه رو بدم دکترم اما ی خانومی اومده میگ طب سنتی ام من بیا خرج دکتر نکن از طریق طب سنتی خوب کن خودت

باید اول بری پیش یه متخصص واست ازمایشای هورمون و سونوگرافی بنویسه بعدش کنار قرصایی ک میده بری پیش طب سنتی هم داروی گیاهی مصرف کنی

فقططط یچیزی میگم خوب گوش بده عرق رازیانه و دمنوش رازیانه هرگززززز نخوری چون باعث کیست سینه و سرطان سینه میشه

سلام عزیزم برو پیش متخصص حتما چون سنت پایین هست درمان میشی طب سنتی و این چیزا دروغه

ی خانومی بهم گف عکس زبانت رو بفرست منم فرستادم ی چیزای عجیبی گف بهم گف التهاب کلیه داری و اینا من واقعا از اون روز تا حالا استرس شدید گرفتم 

ک نکنه واقعا این مشکل هایی رو ک گفته دارم یا ن میگف سلفه میکنی و اینجور چیزا

اصلاح سبک و ورزش هوازی پیاده روی حذف قند های مصنوعی همین درمانشه

اره خود دکتر زنان هم بهم گف اصلاح سبک زندگی تورو خدا بگید چجوری من دقیق همون و گفتید انجام میدم بخدا 

فقط خوب شم همین 

خب ببینید من دارم اونجا رو میرم  حتی دارم میرم برا آزمایش هورمون ک نتیجه رو بدم دکترم اما ی خا ...

نه منم حدود ۴۰ تا کیست داشتم با تنبلی و هم هورمون مردانه بالا ولی هم قرصامو خوردم هم رفتم پیش طب سنتی مطرح شهرمون آقا هم هست عالیه کلی معاینه سر و صورت و ناخن و کلی سوال پیچم کردم اخرم یه پودر و یه دمنوش داد خداروشکر دارم عالی میشم 

نه منم حدود ۴۰ تا کیست داشتم با تنبلی و هم هورمون مردانه بالا ولی هم قرصامو خوردم هم رفتم پیش طب سنت ...

از کجا پیدا کنم ؟

من نمیشناسم اینج کسی رو بر طب سنتی ک خوب باشه 

ی خانومی بهم گف عکس زبانت رو بفرست منم فرستادم ی چیزای عجیبی گف بهم گف التهاب کلیه داری و اینا من وا ...

عزیزم به این حرفا گوش نکن مستقیم برو پیش متخصص زنان ،پیش عطاری و طب سنتی بری راه درمان رو هم مختل میکنن بی شک

ی خانومی بهم گف عکس زبانت رو بفرست منم فرستادم ی چیزای عجیبی گف بهم گف التهاب کلیه داری و اینا من وا ...

وااای مجازی نه فقط حضوری برو ب این چرت و پرتا گوش نکن جیبتو خالی میکنن هزارتا بیماری میگیری با داروهاشون

خب ببینید من دارم اونجا رو میرم  حتی دارم میرم برا آزمایش هورمون ک نتیجه رو بدم دکترم اما ی خا ...

نه اون دنبال پوله توجه نکن و برو دکتر و هرچی دکترت گفت انجام بده.تغذیه سالم.قطع کردن قند مصنوعی .اگه اضافه وزن داری کم کردن وزن.ورزش.خواب به موقع .کم کردن استرس هم خیلیی تاثیر داره برات حتما اینکارا هم انجام بده.تو گوگل سرچ کن اصلاح سبک زندگی برای تنبلی تخمدان کامل نوشته چه کارایی کنی