یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ببینید من دارم اونجا رو میرم حتی دارم میرم برا آزمایش هورمون ک نتیجه رو بدم دکترم اما ی خا ...
نه منم حدود ۴۰ تا کیست داشتم با تنبلی و هم هورمون مردانه بالا ولی هم قرصامو خوردم هم رفتم پیش طب سنتی مطرح شهرمون آقا هم هست عالیه کلی معاینه سر و صورت و ناخن و کلی سوال پیچم کردم اخرم یه پودر و یه دمنوش داد خداروشکر دارم عالی میشم
خب ببینید من دارم اونجا رو میرم حتی دارم میرم برا آزمایش هورمون ک نتیجه رو بدم دکترم اما ی خا ...
نه اون دنبال پوله توجه نکن و برو دکتر و هرچی دکترت گفت انجام بده.تغذیه سالم.قطع کردن قند مصنوعی .اگه اضافه وزن داری کم کردن وزن.ورزش.خواب به موقع .کم کردن استرس هم خیلیی تاثیر داره برات حتما اینکارا هم انجام بده.تو گوگل سرچ کن اصلاح سبک زندگی برای تنبلی تخمدان کامل نوشته چه کارایی کنی