2777
2789

من این ماه دارو مصرف کردم لتروزول و و کلومیفن سونو هم گرفتم یک دونه فولی داشتم .یک امپول زدم روز ۱۴ پریودم...الان ۲۳ پری هستم دل تو دل نیست نمیتونم صبر کنم بنظرتون بیبی جواب میده الان؟میترسم ناامید شم

خدایا شکرت💕.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین روز چهاردهم که امپول بزنی روز شونزدهمت تازه تخمکه ازاد شده،دبگع خودت حساب کن هنو حتی وارد رحمم ...

میگم من تا روز ۱۸ فقط تونستم اقدام داشته باشم..بعدش نداشتم...امکانش هست تخمککزاری ۱۸ ب بعد باشه

خدایا شکرت💕.

باید از روز لقاحت چهارده روز بگذره تا نشون بده،من سه چار ماه طبیعی اقدام کردم بعد دوماه دارو و امپول استفاده کردم هیچی نشد این ماه هیچی نخوردم رفتم عکس رنگی،که مشکلی نداشتم،دیگه صبوری رو باید یاد بگیرییم،اولین ماهه دارو خوردی؟

میگم من تا روز ۱۸ فقط تونستم اقدام داشته باشم..بعدش نداشتم...امکانش هست تخمککزاری ۱۸ ب بعد باشه

عزیزم الان هر چی باشه معلوم میشه چون ۴ روزگ موعدته اگه بی بی داری برو بزن ایشالا که دوتا خط در رنگ میوفته 😍❤️

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

باید از روز لقاحت چهارده روز بگذره تا نشون بده،من سه چار ماه طبیعی اقدام کردم بعد دوماه دارو و امپول ...

ن بابا ...ماه پیش هم خوردم ولی  فولی نداشتم امپول نزدم

خدایا شکرت💕.
اره دارم 

پس بزار عشقم الان نشون میده چون 4 روز دگ موعدته 

اگه مایعات زیاد مصرف نکردی بزار الا بیا بر خوب بده🥰❤️

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️