2777
2789
عنوان

چندروز قبل موعد پری بیبی چک جواب میده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بزار عشقم الان نشون میده چون 4 روز دگ موعدته  اگه مایعات زیاد مصرف نکردی بزار الا بیا بر خو ...

از قبل دوتا گرفتم پس یکیشو فرداصبح میزنم خدا کنه عزیزم😍

خدایا شکرت💕.
پس بزار عشقم الان نشون میده چون 4 روز دگ موعدته  اگه مایعات زیاد مصرف نکردی بزار الا بیا بر خو ...

نه بابا الان زوووده واسش باید وهارده روز بگذره از لقاح تا هورمون وارد ادرار شه،الکی چرا بیبی چکو خراب کنه باید صب کنه موعدش بزنه،چون امپولم یکم دیر زده زیاد زمان نگذشته

فردا زدی برم پیام بزار حتما ایشالا دو تا خط قرمز قرمز قرمز برات میوفته که از ذوق اشکات سرازیر بشن 😍😍😍❤️❤️❤️

چند وقته تو اقدامی

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

من میگم نززن چند روز تحمل کن الان واااقعا نشون نمییده و اگه نشون هم بده مثبت کاذب به خاطر امپول میشه،حتمااااا باید از روز امپول زدنت چهارده روز بگذره تا نتیجه واقعی باشع

نه بابا الان زوووده واسش باید وهارده روز بگذره از لقاح تا هورمون وارد ادرار شه،الکی چرا بیبی چکو خرا ...

چونکه برای اشناهامون بعد از ده روز نزدیکی نشون میداد بر منم بعد ده روز نشون میده 

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

فردا زدی برم پیام بزار حتما ایشالا دو تا خط قرمز قرمز قرمز برات میوفته که از ذوق اشکات سرازیر بشن 😍 ...

یکسال اقدامم ..البته پارسال سقط هم داشتم

خدایا شکرت💕.
فردا زدی برم پیام بزار حتما ایشالا دو تا خط قرمز قرمز قرمز برات میوفته که از ذوق اشکات سرازیر بشن 😍 ...

آرزومه بخدا از بس که بیبی منفی دیدم خسته شدم

خدایا شکرت💕.
چونکه برای اشناهامون بعد از ده روز نزدیکی نشون میداد بر منم بعد ده روز نشون میده 

اره نه واسه کسی که دارو خورده و امپول زده،اینا مثبت کاذب میاره باید چهارده روز حتی گاهی تا هجده روز باید بگذره تا اثراتش از بدن بره