2777
2789

امروز تولدم بود اصلاااااا حوصله تداشتم فرداهم امتحان به شدت سختتتا

مامانم گفت پاشو بریم رستوران قشنگ خواستی استوری بزار ولی غذا گرونه یا یکی میخوریم یا چایی جیزی

من گفتم نه هرجی گفت گفتم نه دعوامون شد افتضاح

خلاصه بعد کلی گریه گفت من دارم میرم کیک بگیرم برات😐😐😐😐عالم و ادم و سوپرایز میکنه به من اعلام میکنه

کفتم مامان انروز نگیر حوصله ندارم حالم بده بزار فردا پاشد رفت گرفت اومد منم تا تونستمممم داد و بیداد کردم

از اونوزم نشستم دارم گریه میکنم.چم شدا من هرسال همینم

حتما همین الان از مامانت عذرخواهی کن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اخلاقیه داری !! 

بعدها چطور میخواهی با شوهر و قوم شوهر سر کنی همه که مثل مادرت نیستن قشنگ از خجالتت در میان 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه توقعی داری برات اجرا بشه. اجرا نمیشه یا نشده مثل عقده میمونه هرسال سر باز میکنه

اره.....هرسال برای اقوامش کلی کادو میده بالای یه تومن کلی تولد هرسال نزدیک تولد من میگ ببخشید پول تدارم

میبردم بازار میگ لباس میخوای کادو بردار بعدشم میگ نه گرونه

اره.....هرسال برای اقوامش کلی کادو میده بالای یه تومن کلی تولد هرسال نزدیک تولد من میگ ببخشید پول تد ...

تو که میدونی اینطوریه روز تولدت کلا پاشو برو بیرون 

حتی اگه میری درس بخونی برو بیرون کافه بشین 

از قبلش هم برای نزدیک تولدت پول‌حمع بکن که برای خودت بری یه خرید کوچیک بکنی یه چیزی بخوری