2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بگید چیکار کنم

187 بازدید | 12 پست

سلام من یه خواهر دارم که با پدر شوهرش زندگی میکرده الان پدرشوهرش فوت کردن تو این مدت که من برا مراسم های پدر شوهر خواهرم میرفتم خیلی خانواده شوهرش رفتارهای بدی کردن منم سکوت کردم والبته اینکه رفتار دامادمون هم باهام بد شد فکر کنم پشت سرم خانوادش حرف زدن ودروغ گفتن چون قبلا از این کارا میکردن حالا بنظرتون من باید بقیه مراسم های پدرشوهر خواهرم برم یا نه 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

بنظرم نرین
همون چندتا مراسم اولی رو رفتین کافیه
همچین نسبت نزدیکی نیست که بخواین چهلم و اینا رو هم برین
اون هم وقتی که بهتون بی احترامی میکنن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نرین همون چندتا مراسم اولی رو رفتین کافیه همچین نسبت نزدیکی نیست که بخواین چهلم و اینا رو هم ب ...

خودمم همچنین فکر دارم ولی دودلم میترسم باز حرف بزنن

خودمم همچنین فکر دارم ولی دودلم میترسم باز حرف بزنن

من بودم نمیرفتم و بهونه میاوردم
ترجیح میدم جایی که شانم حفظ نمیشه نرم
حالا شما باز خود دانی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من بودم نمیرفتم و بهونه میاوردم ترجیح میدم جایی که شانم حفظ نمیشه نرم حالا شما باز خود دانی...

میدونی دودلیم بخاطر اینه که دامادمون فکر میکنه من حرف بدی زدم یا کار بدی کردم با خانوادش طبق دروغ هاشون بنظرم اگه نرم خودش متوجه اشتباهش میشه درسته

میدونی دودلیم بخاطر اینه که دامادمون فکر میکنه من حرف بدی زدم یا کار بدی کردم با خانوادش طبق دروغ ها ...

ببینین یه بهونه بیارین...مثلا بگین مریض شدم و نمیتونم بیام
به یه زنگ زدن ختمش کنین...لازم نیست حتما حضوری برین که بهتون بی احترامی کنن...

شما مگه چقدر اونجا بودي ك اونا بتونن حرفي بزنن يا حوفي دربيارن؟ مثلا چي بهت گفتن؟

عزیزم اینا اینقدر حرفای الکی میزنن که واقعا یادمم نمیمونه بعد اینکه گاهی وقتا رفتار ادم بلندتر صحبت میکنه متوجه رقابت هاشون شدم باخودم واینکه دامادمون جواب سلام منو بزور میده با اینکه قبلا ارتباط خوبی داشتیم