پیج مارسل توی اینستا رو دیدی؟ میدونی چقد سخته نگهداریش؟ حتی از یه بچه سخت تره، میمون اصلا حیوون خونگی نیست
هر چی که دوس داریمو که نمیشه خرید آورد گذاشت توی خونه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه خیلی خوبه ولی اگع درست تربیت نشه یا باهاش بدرفتاری بشه واقعا در حقش ظلم میشع یا باید ادم اگه صلاحیتشو نداره بچه نداشته باشه یا اگه داره نذاره عقده ای بشه من الان خودم به شدت میترسم همیشه نکنه یه بچه بد بار بیارم برای همین نهایتش دو تا بچه میخوام بیارم اونم اولش مطالعه میکنم در مورد تربیت بچه بعدش میارم
توی خونه باید پوشک شه.... هر سری برای تعویض پوشک باید ببری توی حموم بشوریش و با سشوار خشک کنی اون ناحیه ش رو( روزی چند بار )...... نمیشه آزادش گذاشت چون خرابکاری میکنه یا به خودش آسیب میزنه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇