2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد حق با کیه

350 بازدید | 28 پست

فرستاده براش سیم فلان چیزو بخرم سوکت ورودی با نمونه که عکسشو فرستاده بود جور در نمیومد یارو گفت تبدیل بزنی سرش درست میشه نخورد بیار برام خلاصه گفتم اکی پول تو کارتم نبود شوهرم گفتم بزن گفت شماره کارت بده خب همیشه شماره من تو همراه بانک ذخیره شده و صد بار تا الان براش عکس فرستادم و کارت خودشم دستم بود میتونست به اون بزنه گفتم لابد میگه شماره کارت فروشنده رو بده گرفتم براش فرستادم بعد بعدش نوشتم نزن فعلا ببینم تبدیل براش داره زنگ زده گیر که چرا تو زنگ نزدی بگی نزن اگه زده بودم چی چرا شماره خودتو نداده مال فروشنده رو دادی چرا یجا میری خودتو گم میکنی  منم گفتم بجهنم خودت برو بخر خستم کردی حق با کیه خدایی 🥺

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 چه شوهر بی اعصابی 

بهش بگو عزیزم چیزی نشده اگه میزدیم فوقش شماره کارتتو میدادم برمیگردوند یا نقد میداد بهم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

😐😐😐

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

حق با همسرتون هست. شما باید زمانی که شماره کارت فروشنده رو میفرستادین به همسرتون میگفتید مال فروشنده هست و زمانی که خرید قطعی میشد میگفتید پول و واریز کنن. بعضی وقتا مردا سرشون شلوغه وسط این شلوغ  کاریا ما هم ازشون انتظار کار درست داریم.

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
😐 چه شوهر بی اعصابی  بهش بگو عزیزم چیزی نشده اگه میزدیم فوقش شماره کارتتو میدادم برمیگردوند ی ...

دیوونم کرد سر یه چیز بیخود میگه چرا نگفتی نزن چرا جلو فروشنده خودتو گم میکنی پیاممو نخونده بود😑

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑