2777
2789

اولین دفه ای که وارد تاپیک ها میشدم..همه.. همه رو اسی صدا میکردن😐.. منم فکر میکردم همه اینجا اسمشون اسماعیله😐 با خودم میگفتم خدااااا اینجا که همه خانوم بودن🥺 چیشد یهووووو😐 جالب اینجا بود یکنفر هم همت نمی‌کرد این اسم رو کامل بگه و بنویسه استارتر😐😂😂

یکی از کاربرا تعریف می‌کرد.. یه خانومه تازه وارد اومده بود پز بده که مادرشوهرم بلیط سفر برای آلمان واسه من و شوهرم گرفته.. جاریم داره میترکه.. کاربرایی که نان و پدر و شیر مادر حلالشون باشه در دَم به ابهامات قضیه پرداختن و مو رو از ماست کشیدن بیرون..استارتر که بلد نبود تاپیک رو قفل کنه.. کامنت میذاشت یکی استااارتر تاپیک منو قفل کن من بلد نیستم قفلش کنم

حالا من😐😂😂😂😂😂 

یه خانومه هم تو سایت بود

انگار دفه اولش بود میخاست تاپیک بزنه اونم چییی عکس بذاره!! 

خلاصه بچه های غیور نی نی سایت شروع کردن به کامنت گذاشتن های متوالی با محتوای بز بز.. بگذ.. 🐏 و از قبیل اینها

خانومه بهش برخورد و به تمام کاربرا توهین کرد و گف چقدر بی ادبید.. بُز خودتونید و..

وایییی آنقدر خندیدم که حد نداشت😂😂هنوزم یادم میفته لبخند به لبام میاد 😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

منم فکرمی کردم منظورشون اسمت اسیه اسمان چیزیه....

میگفتم یعنی ایناهمشون اولشون اسه🤕🤭

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من فکر میکردم اسی ، آسیه هست😂😂 بعد میگفتم چه عضو فعالیه تو همه تاپیکا هم هست همه هم باهاش حرف میزنن😳😂

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکردم اسی ، آسیه هست😂😂 بعد میگفتم چه عضو فعالیه تو همه تاپیکا هم هست همه هم باهاش حرف میزن ...

دقیقااااا😂😂😂😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
نمیدونم شما بودین یا ن قدیم نی نی سایتیا ب شوهراشون میگفتن شوشو🤣🤣🤣🤣🤣

خواهر هنوزم میگن😂😂

نمیدونم شما بودین یا ن قدیم نی نی سایتیا ب شوهراشون میگفتن شوشو🤣🤣🤣🤣🤣

اره به پریود هم میگن پری😂

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

من قبلی ک عضو بشم تاپیک هارو از گوگل میخوندم یکی خوندم خیلی خوشم ازش اومد دیدم همه طرفو اسی صدا زدن 

چند روز دیگه یکی اومد دوباره اسی..

همینجور.....بعد با خودم میگفتم تاپیکای این اسی خیلیییی باحاله بایه شور و شوقی میخوندم تاپیکاشو فکرمیکردم این اسی بنفره🤣🤣🤣

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

والا منم اولش نمیدونستم اسی کیه  

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
من قبلی ک عضو بشم تاپیک هارو از گوگل میخوندم یکی خوندم خیلی خوشم ازش اومد دیدم همه طرفو اسی صدا زدن& ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂