2777
2789
عنوان

طلاق توافقی اینجوری خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
نه اینووکیل نوشته پنج ملیون دادوکیل تاکارامونو درست کنه این رونوشتی ازتقاضامون هستش

اهان پس اوکی ... عزیزم اگه ناراحت نشی میتونم بپرسم علت طلاقتون چیه ؟ 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
خیلی شرایط عالی رو برات رقم زده تو زندگی هم همینقدر اگ خوب بود کار به جدایی نمیکشید بزرگترین شانست ح ...

به دخترا وزنا اس میداد زنگ میزد شارژ  میفرستاد اینسری بارچهارمش بود سه بار قبل بچه دارشدنمون اینم بارچهارمش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

ببین اگه ابراز پشیمونی میکنه بلخش گلم ... زندگی بعد طلاق زیاد جالب نیس

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
به دخترا وزنا اس میداد زنگ میزد شارژ  میفرستاد اینسری بارچهارمش بود سه بار قبل بچه دارشدنمون ای ...

یعنی فقط دررحد پیامه یا دوست میشه باهاشون و رابطه میداره بنطرم بیمار چون خوبم پول خرج میکنه 

نمیشه ببریش پیش مشاور  درمان بشه 

اصلا خودش دوست داره تو باشی یانه اونم دلش طلاق میخواد؟

اهان پس اوکی ... عزیزم اگه ناراحت نشی میتونم بپرسم علت طلاقتون چیه ؟ 

علت طلاقم خیانتی بود که کرده وگرنه هیچ ایرادی نداشت ازلحاظ مالی خیلی میرسیدبهمون توخونه ام هیچ کم‌کسری نداشتیم ولی خیانت میکرد

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
علت طلاقم خیانتی بود که کرده وگرنه هیچ ایرادی نداشت ازلحاظ مالی خیلی میرسیدبهمون توخونه ام هیچ کم‌کس ...

یه لحظه بیا اونور عزیزم ... نه کارت اشتباهه

علت طلاقم خیانتی بود که کرده وگرنه هیچ ایرادی نداشت ازلحاظ مالی خیلی میرسیدبهمون توخونه ام هیچ کم‌کس ...

اگه از لحاظ مالی اوکیه 

چشم پوشی کن خیلی از زنا رو دیدم  اینکارو میکنن به مرور درست میشه و میفهمه هیچکس براش تو نمیشه البته قبول دارم خیلی سخته

یعنی فقط دررحد پیامه یا دوست میشه باهاشون و رابطه میداره بنطرم بیمار چون خوبم پول خرج میکنه  ن ...

نه اون دوسداره من باشم فقط اس میده زنگ میزنه وشارژ می‌فرسته حضوری نرفته تاحالا

اگه از لحاظ مالی اوکیه  چشم پوشی کن خیلی از زنا رو دیدم  اینکارو میکنن به مرور درست میشه ...

دقیقا ... بخدا بچه گناه داره 😔

نه اون دوسداره من باشم فقط اس میده زنگ میزنه وشارژ می‌فرسته حضوری نرفته تاحالا

همون دیگ بیماره 

کمی به زندگیتون فرصت بده عجولانه تصمیم نگیر زندگی  سخت میشه برات  بچتم گناه داره من جای تو بودم انقدر براش خرج میتراشیدم کلا خسته بشه و همه ی این داستانا از یادش بره